Frukost.

Drömjobbet för alla frukostälskare – bli professionell HOTELLFRUKOST-TESTARE

Tycker du också att frukost är den bästa måltiden? Och älskar att resa och sova på hotell? Då är det här det perfekta extraknäcket för dig!

Annons
Så dukar du med jordnära färger
Så dukar du med jordnära färger
0:58

Nu rekryterar Hotels.com (länk till Hotels.com) en "Chief Buffet Officer" – alltså en person vars jobb är att testa frukostbufféer på hotell runt om i Sverige. Ja, du läste rätt! Det här ÄR ett riktigt drömjobb!

En ny studie av Hotels.com visar att 92 procent av svenskarna anser att bufféalternativen påverkar deras val av hotell när de reser. Det låter helt rimligt, en lyxig frukost är en stor del av hotellupplevelsen.

Därför har många saknat hotellbufféerna under pandemin, då många hotell ersatt buffén med en färdig frukosttallrik. Men äntligen börjar vi kunna njuta av krispiga croissanter, krämig äggröra, färsk frukt, nygräddade våfflor, surdegsbröd och smoothies i långa sittningar igen… och det kan bli ditt JOBB att hitta de allra bästa varianterna.

Annons

Så söker du jobbet som hotellfrukosttestare

Så – är du expert på äggröra och har starka åsikter om vad som bör finnas på en bra hotellbuffé ? Då har du redan ett försprång för att ro hem jobbet. Så här ansöker du:

För att vinna och bli Hotels.com första hotellfrukost-testare behöver du gå in och ansöka på kampanjsidan genom att ange tre färdigheter du besitter som gör just DIG perfekt för jobbet.

Den lyckliga vinnaren kommer att vinna 10 hotellnätter till ett värde av 30,000 SEK för att resa och recensera hotellbufféer. Dessutom kommer du att uppgraderas till guldstatus i Hotels.coms Rewards-program, vilket garanterar hotellvistelser med det lilla extra. Som CBO har du tillgång till gratis frukostbuffé på utvalda hotell runtom i Sverige. Och många vändor och överfulla tallrikar är alltså en del av jobbet!

frukostbuffe
Hotellfrukost – det bästa vi har?  Foto: Demkat

Uppe med tuppen för att njuta av en god frukost

Kul kuriosa: Hela 87 procent medger också i undersökningen att de går upp tidigt bara för att få kan njuta av utbudet på hotellets frukostbuffé.

Annons

Nästan 2 av 10 medger att de har smugit ut mat för att äta senare under dagen. (8 av 10 har alltså inte medgett att de ändå gör det…. )

Allt det här och mycket mer kan du iaktta när du sitter på ditt nya jobb och mumsar och analyserar. Lycka till med ansökan, tjänsten lär vara poppis!

Residence Magazine besöker ett av Sveriges största spahotell
Residence Magazine besöker ett av Sveriges största spahotell
1:12
Publicerat 25 augusti 2021
Annons