Spana in hotellkedjans nya spa-satsning

I september förra året smygöppnade Downtown Camper by Scandic på Brunkebergstorg i Stockholm – nu har de lanserat en ny relaxavdelning som kombinerar bad, bastu, träning och cocktails med vy över Stockholms takåsar.

Annons

Downtown Camper är Scandics tredje signaturhotell i centrala Stockholm med sviter i varierande storlek. Nytt för i år är rumskategorin Camper Co-Living – med plats för mellan 6-12 personer och nu kan hotellet även stoltsera med en egen wellness-avdelning på två nya våningsplan: The Nest.

Här erbjuds gästerna styrke- och motionsträning, bastu, upplevelseduschar, ritualer och en uppvärmd utomhuspool som är öppen året runt.

Dessutom har The Nest en stor baravdelning med cocktails, mocktails och hälsosammare mat till frukost, lunch och middag.

– The Nest erbjuder våra gäster en avkopplande upplevelse mitt i huvudstadens pulserande hjärta. Vi förenar den traditionella synen på hälsa med den moderna tidens krav på njutning för att skapa en hållbar livstil, säger Jacob Dahlberg, Hotelldirektör på Downtown Camper.

Se bilderna från The Nest och Downtown Camper här:

 
 
HyperFocal: 0  
 
 
 
 
 
 

Läs också:

Sverige får unikt spahotell som ska flyta på vattnet

8 av Nordens bästa storstadshotell

Besök en bit av Toscana i Sveriges enda vinhotell

Publicerat 01 februari 2018
Annons