Annons

Annons

Så ser våren ut på Ellos Home – se bilderna


Så ser våren ut på Ellos Home – se bilderna

Våren är här – åtminstone på Ellos Home – och det ser riktigt lovande ut. Fina pasteller med rosa toner i fokus dominerar paletten och materialen känns både lyxiga och fräscha.

Det nya året inleds med en nystart även hos butikskedjorna och våren på Ellos Home gör ingen besviken.

Rosa toner började smyga sig in i inredningen redan förra säsongen, men nu verkar de ljuvliga nyanserna vara här för att stanna.

Annons

Sammetsstol, dagbädd i sammet och rosa matta. Våren 2018 på Ellos Home. Sovrum med rosa bäddning och stoppad sänggavel i mörklila nyans. Våren 2018 på Ellos Home. Sammetsstolar och takpendel i guld. Våren 2018 på Ellos Home. Ljusrosa väggfärg, brun soffa, brickbord guld. Rosa sittpuff i sammet. Våren 2018 på Ellos Home.

Färgerna som trendar i Ellos vårkollektion för 2018 är – utöver rosa – mint, ljusblått, honungsgult och naturnyanser – gärna beige.

Men det är inte bara ljust överlag som gäller och pastellerna blandas upp med toner i kontrast, så som burgundy, svart, mörkblått, mörklila och brunt.

Rosa dagbädd i sammet. Senapsgul puffpall. Våren 2018 på Ellos Home. Stol, sittpuff i sammet och sammetsgardin. Våren 2018 på Ellos Home. Skåp i mint. Våren 2018 på Ellos Home. Mörk matta och vita gardiner. Våren 2018 på Ellos Home.

Även om både koppar och silver förekommer i vårens utbud är det guld som är i fokus.

Lampa med guldfot och stol med mattor. Våren 2018 på Ellos Home. Krukor med gröna växter. Våren 2018 på Ellos Home. Kuddar och mörk soffa. Våren 2018 på Ellos Home.

Foto: Ellos Home

Läs också:

H&M Home uppdaterar vårkollektionen – med ljuva pasteller och naturtoner

Här är Artilleriets vårnyheter 2018

Så ser våren 2018 ut på Granit – se bilderna från kollektionen

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

(0)
(102)


AnnonsLaddar