Annons

Annons

Snart lanseras DIY–programmet ”Superskaparna”Trenden med DIY och roliga hemmaprojekt är här för att stanna. I vår lanserar Sjuan programmet Superskaparna där sju deltagare tävlar mot varandra i en rad kreativa tävlingar. Och programledare är ingen mindre än Marie Serneholt!

Vi skapar som aldrig förr och DIY-projekt hör numera till vardagen för många.

I en ny programsatsning spinner Sjuan vidare på den kreativa trenden och i vår startar Superskaparna.

Läs också: 8 fina juldekorationer du enkelt kan göra själv

Annons

I programmet möts sju deltagare som älskar att pyssla på fritiden. I varje avsnitt tävlar de mot varandra i kreativt skapande och fingerfärdighet på tid och Sjuan utlovar allt från imponerande takkronor till hundbäddar.

Gilla Residence på Facebook

I studion finns ett gigantiskt utbud av material och verktyg som deltagarna kan tänkas behöva för att förvandla till synes vanliga föremål till något unikt.

Juryn består av Maria Westerberg och Jonas Sandström och programledaren för Superskaparna är ingen mindre än Marie Serneholt.

superskaparna-tv4-diy

Foto: TV4

– I Superskaparnas värld finns inga kreativa gränser, jag blir så inspirerad av deltagarnas påhittighet. De kommer bjuda på en fantastiskt säsong där vi kommer se otroliga saker växa fram och många saker jag inte sett förut, säger hon i ett pressmeddelande.

Superskaparna har premiär våren 2017 på Sjuan.

Läs också: H&M:s chefsdesigner: Här är mina största inredningsmissar

LÄS OCKSÅ

(51)
(0)


AnnonsLaddar