Annons

Annons

Spana in Nathalie Schutermans nya butiksskyltning


Spana in Nathalie Schutermans nya butiksskyltning

Nathalie Schuterman – en av Sveriges mest kända modebutiker – har fått en ny butiksskyltning. Vi har pratat med kreativa byrån Campbell-Rey som står bakom stylingen.  

Från  och med 6 februari finns modeföretaget LXLS snygga läderjackor till försäljning i Nathalie Schutermans butik i Stockholm. I samband med detta har LXLS valt att ta fram en exklusiv butiksskyltning med den kreativa konsultbyrån Campbell-Rey från London.

Annons

Grundare av byrån är Charlotte Rey och Duncan Campbell, som bland annat jobbat med kunder som Acne Studios, Acne Paper, Amastan Paris, Bentley, Bulgari, Studio Toogood och Veuve Clicquot. Campbell-Rey utvecklar just nu även sin första möbelkollektion som kommer att lanseras på Milanos möbelmässa i april.

Foto: Daniel Rosenqvist

Varifrån har ni hämtat inspiration till skyltningen?

– Vi är alltid fascinerade av vackra naturliga material så som marmor, exotiska trätyper, mineraler och metaller som har blivit arbetade på överraskande sätt av hantverkare genom tiderna men satta i ett samtida sammanhang. LXLS ar ett svenskt, ungt och framåt märke som specialiserar sig på läderjackor för ett internationellt och modernt klientel och för Schuterman ville vi kombinera och lyfta fram deras hantverk samt ge dem en kulturell ram, säger Charlotte Rey.

Vad har varit ledordet?

– Det måste alltid kännas vackert.

Berätta om den nya möbelkollektionen ni håller på att ta fram?

– Det är två material utforskningar – en i Muranoglas som kommer att bestå av flera bordsglas och karaffer som är ett pågående designsamarbete med ett fantastiskt familjeföretag som heter Laguna B utanför Venedig. Och en i marmor, som kommer bestå av tre olika storlekar av oktagonala bord med mässingsben. Bordskivan kommer att bestå av två kontrasterande marmor i starka färger och mönster. Båda kollektionerna kommer att visas för första gången vid en installation hos Martina Gamboni’s showroom som vi håller på att arbeta med för möbelmässan Milano i April. Vi kommer även att lansera vår första nätbutik på com snart.

Foto: Rebecca Reid/ Daniel Rosenqvist

Läs mer: 

Kika in hemma hos modedrottningen Nathalie Schuterman

Elle-redaktörens renoveringsprojekt i Djursholm

Avskalad minimalism hemma hos Kings moderedaktör

(0)
(0)


AnnonsLaddar