Annons

Annons

7 storstadshotell som får oss i julstämning


7 storstadshotell som får oss i julstämning

Somliga tar juldekorationerna till en helt annan nivå. Är du på resande fot i december är chansen stor att du får se någon av de här vackra kreationerna som hittas på storstadshotell världen över.

Är du ute efter att inspireras av juldekorationer med extra allt ska du bege dig till något av dessa hotell, där högtidspyntet spelar huvudrollen hela vintern. Ett säkert kort för att komma i julstämning.

1. Four Seasons Hotel George V, Paris

Glöm minimalistiskt och blygsamt. I hotellobbyn på Paris-hotellet tornar sig gigantiska renar av guldspeglar och en nästan lika stor gran av samma stuk.

Annons

2. The Peninsula, New York

En mer spektakulär entré än The Peninsula i New York får man leta efter. Granris, kulor och ett par ståtliga karusellhästar drar definitivt blickarna till sig från gående längst 5th Avenue.

Foto via: Pop & Soda

3. Lotte New York Palace, New York

Lotte New York Palace förekommer i serien Gossip girl, men hotellet är även känt för sin enorma och gran som dagtid förgyller med allt pynt och kvällstid lyser upp omgivningen.

Foto via: Setthewed

Foto via: Mapas de viagem

4. Rosewood, London

Nära idylliska Covent garden ligger Rosewoods drömmiga gårdsplan som juletid kännetecknas av en hög julgran omgärdad av inslagna klappar och en liten bil med hotellets logga på.

Foto via: London bride

5. Hôtel Plaza Athénée, Paris

När julen närmar sig får det här högklassiga hotellet nära Champs-Elysées ett riktigt ansiktslyft och på gårdsplanen byggs bland annat en ljusbeklädd isrink.

6. Hôtel Costes Paris

Hôtel Costes har sin egen stil och atmosfär. Lite mörkare, lite lyxigare och väldigt ombonat, med ett överdåd av fantastiska färska rosor överallt och en magisk gran vid ingången och en gemytlig innergård.

7. Fairmont Hotel, San Francisco

Innanför portarna till Fairmont Hotel finns – förutom en jättegran – ett pepparkakshus i två våningar och vyn skapar verkligen en riktig wow-känsla.

Foto via: Gingerbread fun

Läs också: 

5 julmarknader att besöka i Stockholm 2017

Magisk julstämning hemma hos Artilleriets grundare

8 av Nordens bästa storstadshotell

 

Gilla Residence på Facebook
(28)
(1)


AnnonsLaddar