Annons

Annons

Upplev Stockholms vackra arkitektur med en VespaNjut av Stockholms ståtliga byggnader, vackra miljöer och historiska platser bakom styret.

Stockholm har många fantastiska utsiktsplatser, restauranger och caféer i världsklass och en vacker miljö att njuta av. Med tanke på att staden är omringad av vatten är det en utmärkt sommarstad att semestra i.

Annons

Att hyra en Vespa är för många synonymt med sommar, frihet och glädje. Det finns få aktiviteter som känns så somriga som att åka omkring på en Vespa, gärna med armarna runt någon man tycker om, för att uppleva stadens alla hörn och kanter.

Gilla Residence på Facebook

Läs även: Ikea släpper stilrena tillbehör till cykeln Sladda

I Stockholm kan man hyra en Vespa av startup-företaget Stockholm Vespa, ett uthyrningsföretag som startades 1 maj i år. Förutom att hyra ut Vespor till turister såväl stockholmare finns det dessutom en oanad funktion som gör det lättare för kunderna att verkligen njuta till fullo:

– När man hyr en Vespa medföljare en monterad GPS med programmerade turer som visar vägen till Stockholms alla smultronställen, säger Peter.

Och kunderna älskar idén. På bara några månader har Vespa Stockholm blivit rankad som nummer 3 av 50 friluftsaktiviteter i Stockholm.


stockholm vespa
Läs även: 7 motiv vi svenskar helst fotograferar på semestern

(24)
(0)


AnnonsLaddar