Annons

Annons

Veckans hem: Arkitektritat trähus med magisk rymdMånga menar att nybyggda hus saknar själ, men det gäller så klart inte alla nyproduktioner och det här unika huset är ett strålande bevis på det.

På Askims Timmermansväg planeras just nu ett unikt parhus, som inte liknar något annat. Huset, som har ritats av ägarna själva, har dessutom prytt omslaget på Residence senaste majnummer.

Det höga huset, med såväl terrass som balkong, kommer dra blickarna till sig från utsidan, men även insidan är väl genomtänkt i allt från materialval till utformning.

Annons

Bakom den vackra designen står den renommerade arkitektbyrån Bornstein Lyckefors Arkitekter och huset är uppdelat på tre ljusa våningsplan, med en trappa strategiskt placerad i bostadens hjärta.

Två av de åtta rummen är vardagsrum och resterande kan nyttjas precis som husets blivande ägare själva behagar. Utöver sovrum kan rummen göras om till barnrum, gästrum, hemmakontor, sällskapsrum eller varför inte walk in-closets och mer förvaring?

Det unika köket är specialritat för huset och utformat i vinkel. Utrusningen är den allra senaste och bänkskivan ska vara i natursten, som matchas med luckor i fanerad ask och stommar i massivt trä.

Inflytt sker våren 2018.

Fler bilder och mer information om huset hittar du här.

Foto: Fastighetsbyrån

Läs också: 

Övergiven 1800-talsgård till salu

Snyggast på Hemnet: Modern tvåa med magisk takterass

Här är Stockholms lyxigaste bostadsrättsförening

(0)
(0)


AnnonsLaddar