Annons

Annons

Veckans snyggaste hem: Trea i lantlig och industriell stilEn bostadsrätt med en trädgård där fruktträd och bärbuskar ingår. Vilken sensommardröm!

På Gröndalsvägen i vackra och natursköna Gröndal i Stockholm hittar vi den här lägenheten som unikt har fönster mot de fyra olika väderstrecken.

grondal 2

Att kombinera köksstolar i olika utföranden; färg, storlek och stil, gör att köket får en personlig touch och lyfter helhetsintrycket.

Annons

grondal 1

Man har valt att inreda med duvblå köksluckor, en kulör som i höst är en av de stora trendfärgerna.

grnodal 12

Passa på att plocka ekollon i höst och ta in de i små vaser. Ett enkelt sätt att skapa vackra stilleben. Dessutom – grönska är alltid uppfriskande, speciellt i badrum där det sterila annars lätt gör inredningen opersonlig och kal.

Förmedlas av: Historiska Hem
Foto: Johan Spinell
Styling: Åsa Copparstad

grondal 5

Vagnen fortsätter att vara populär i det svenska hemmet. Vi använder det som ett avlastningsbord i köket eller en drinkvagn i vardagsrummet.

grondal 6
grondal 3 grondal 4
Avskalat med naturnära detaljer som tillsammans utgör en enhetlig inredning.
grondal 10
Här finns en blomstrande och inspirerande trädgård som delas med grannarna och skiljer sig från en typisk innergård. Att ha tillgång till fruktträd och bärbuskar känns snarare som ett privilegium för villaägare än något som finns nära bostadsrätter.
grondal 11

Under sensommarkvällarna tar vi gärna ut ljusslingan och några filtar för att låta årets sista sommarkänsla dröja sig kvar. En ljusslinga med färgglada glödlampor ger ett roligare sken än de stereotypt vita.
grondal 9

Läs även:
Kika in i Hem-grundarens lantliga oas – mitt i stan
Kika in i den charmiga skolan från 1908 – ute till försäljning
Stilig stadsvåning i industristil – med eget orangeri

(0)
(0)


Annons

  • Mattias Lantto

    Hallå. Länk till mäklarens sida fungerar ej.Laddar