Annons

Annons

Tictail öppnar pop-up butik i StockholmTill och med den 21 december har du chansen att upptäcka lokala och internationella småföretagare i e-handelplattformen Tictails pop-up butik på Södermalm.

Tictail är tjänsten som hjälper små och stora företag världen över att öppna egna webbshoppar online samt ta betalt där. Till och med den 21 december har du chansen att uppleva en del av produkterna från några av de företag som använder sig av tjänsten i någon av de tre fysiska pop-up butiker som Tictail öppnat i Stockholm, New York och Paris.

Annons

Butikerna, vars inredning är byggd av New York-baserade snickeriet Studio Zollo, är just nu fyllda med ett kurerat och julklappsvänligt utbud inom mode, konst och heminredning. Ett urval från Tictails två miljoner produkter från 140 olika länder som använder deras online-tjänst. I Stockholmsbutiken finns dessutom flertalet lokala varumärken representerade, bland annat TID, Mes Dames och Jennie-Ellen.

Gilla Residence på Facebook

Carl Waldekranz, VD och medgrundare på Tictail förklarar:
– Sedan dag ett har målet varit att föra samman ett community av grymma lokala varumärken från alla världens hörn och ge dem verktyg för att bygga företag på global nivå. Det känns extra kul att komma hem till Stockholm för att fira med alla Tictail-butiker i stan och låta Stockholmare lära känna de fantastiska historierna bakom dessa entreprenörer och deras produkter.

Tictail popup store kocksgatan

Tictail Market hittar du på Kocksgatan 34 i Stockholm till och med den 21 december. Butiken har öppet 11-20 alla dagar. Och självklart finns en onlineversion av Taictail market för dem som inte har tillfälle att besöka butiken.

Tictail popup store kocksgatan_3

(9)
(0)


AnnonsLaddar