Annons

Annons

Yasuragi gör om sin spa-anläggning – se första bildernaDet japanska spa- och konferenshotellet Yasuragi i Nacka bygger om det populära badet.

Yasuragi på Hasseludden i Stockholm har sedan starten 1997 haft det japanska badet som en grundsten i sitt koncept och lockat många besökare som vill koppla av i en vacker och rogivande miljö.

Nu ska den populära badanläggningen få sig ett ansiktslyft. Från maj månad och framtill oktober pågår en stor ombyggnation där fokus ligger på att skapa fler platser för avkoppling i lugn och ro.

Annons

Behandlingsrum, poolområde, lounge och omklädningsrum kommer att få ett nytt uttryck och man skapar även en avskild plats för den viktiga japanska tvagningsritualen.

Bakom den nya designen står DAP arkitektbyrå.

– Här får vi verkligen betänka samspelet mellan människan och hennes fysiska miljö. Hur påverkar till exempel belysning, detaljer i materialval den taktila upplevelsen. I en så intim miljö är det viktigt att inte känna sig utelämnad. Det är ett drömprojekt för en arkitekt att få skapa en japansk upplevelse för detta varumärke som under 20 år kontinuerligt förfinat sitt koncept, säger Mats Hansson, kreativ chef och delägare på DAP.

Förra hösten genomgick Yasuragis hotellrum en omfattande renovering där konceptet gick ut på att ta in naturen i rummen. Här kan du se bilder och läsa mer om interiören.

Läs också:

Snart öppnar livsstilshotellet Steam – se de första bilderna här

Stordalen öppnar livsstilshotellet At Six – se alla bilderna här

7 knep: Så skapar du hotell-känslan i sovrummet

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook

 

LÄS OCKSÅ

(92)
(0)


AnnonsLaddar