Annons

Annons

61 julklappar i sista minutenHandlar du julklappar i sista minuten och har du ingen som helst aning om vad du ska köpa? Lugn! Residence hjälper dig med julklappar för alla smaker!

I morgon firas julafton på många håll och kanter runt om i världen. Varje år finns det alltid ett antal personer som är ute i sista minuten – och den här artikeln är tillägnad er. Här sammanställer vi våra absolut bästa julklappstips med någonting för alla smaker. Allt från konst och keramik till julklappstips till den som tillsynes redan har allt och den eviga nostalgikern. Mycket nöje!

1. Julklappar till designfantasten

arne jacobsen

Foto: Lauritz

2. Tips till dig som älskar keramik

keramik

Foto: Charlie Drevstam

3. Till honom

tavla

Foto: Low Key

4. Julklappar till den som redan har allt

spa sweden 2016

5. Till konstälskaren

konst

Via: Petrus Bergstrand Nordenskiöld

6. Till nostalgikern

byra

Via: navercollection.dk

7. Julklappstips utöver det vanliga

vaska

Via: Marni

Annons
Gilla Residence på Facebook

Startbild: Artilleriet

LÄS OCKSÅ

(23)
(0)


Annons

  • Johan À

    Smaklöst av er på Residence. Att göra en sån här smaklöst fånigt dyra prylar utanför all verklighetsuppfattning och dessutom lägga in bilder på barn på flykt som plats fyra. Där sjönk er nivå som en fermentaaktie på 80-talet.

    • Sanna Rossäng

      Hej Johan! Tack för att du reagerar på det vi lägger upp, men vi tycker att det är tråkigt att du känner så. Angående julklappstipset att ge till Unicef är den listan självklart utan inbördes ordning men förstår om det kan uppfattas så. Återkom gärna med dina tankar. God jul!Laddar