presenter

Annons

På söndag är det dags att fira alla pappor. Residence har listat 6 bästa presenterna du kan köpa eller önska till Fars dag.

Handlar du julklappar i sista minuten och har du ingen som helst aning om vad du ska köpa? Lugn! Residence hjälper dig med julklappar för alla smaker!

Annons

Har du också en nostalgiker i din närhet som uppskattar julklappar med en historisk touch? Vad bra! Residence praktikant Aurora Borotinskij har förutom sin skolning i klassisk sång också en kandidatexamen i historia i ryggen och delar med sig av sina bästa tips på temat.

Ska du köpa en julklapp till någon som redan har allt? Det behöver inte vara ett omöjligt uppdrag. Låt Residences redaktör Michelle Meadows hjälpa dig med sina bästa julklappstips på ämnet!

Är du en konstfantast utöver det vanliga eller har du någon i din närhet som är det? Residences Elisabet Magnusson delar med sig av sina bästa julklappstips på ämnet – så att du kan briljera för din konstälskande vän, syster och sambo i år!

Annons

Se till att göra till dig, din vän, pappa eller partner riktigt nöjd med sina julklappar i år. Residences Tobias Ivarsson delar med sig av sina bästa tips i ämnet!

I helgen fortsätter julstämningen på flera håll och kanter med härliga julmarknader. Residence har listat helgens 8 måsten.

Är du på jakt efter den perfekta julklappen till designfantasterna i din omgivning? Residences bloggare och inredningsstylisten Per Olav Sølvberg delar med sig av sina bästa tips!

I helgen fortsätter julstämningen på flera håll och kanter med härliga julmarknader. Residence har listat helgens 5 måsten.

När snön lyser med sin frånvaro kan en härlig julmarknad göra skillnaden för att komma in i den så viktiga julstämningen. Lagom till första advent listar Residence därför våra favorit julmarknader – främst i Sverige men även i våra designsäkra grannländer.

Människans bästa vän eller teknikprylen som aldrig tar sig över tröskeln? Oavsett står det klart: robotdammsugaren är Årets julklapp 2015.

Annons

Dopparedagen närmar sig med stormsteg och förhoppningsvis är de flesta klapparna inhandlade innan helgens slut. Lagom till detta delar Residecne redaktör Michelle med sig av sin önskelista.