Den arkitektritade innergården.

0:49

Efter reklamen: Arkitekten listar: De tre bästa villorna i världen

(0:49)

Slå på ljud

Utanför samhället Brantevik hittas denna lyxiga och moderna gård. Den består av tre byggnader, ett stort bostadshus, ett helt nytt gästhus och en lokal som har många möjligheter att utvecklas till något spännande. Bostadshuset är dryga 180 kvm som tillsammans med de två andra byggnaderna skapar en vacker innergård som är arkitektritad. Gårdens driftkostnader är relativt låga då solceller och jordvärme är installerat.

Denna gård har en lång historia som lantbruk men nu som en moderniserad gård med häftig arkitektur. Tidigare bestod gården av ett bostadshus, en lada och en loge. Den gamla bondgårdsstilen har bevarats på byggnadernas exteriör.

Kök i ljusa toner

Ett enkelt och stilrent kök med vackra gula toner. Köket är relativt stort och har delvis vackert kaklade väggar som bryts av med en mjuk gul färg. Moderna köksskåp och luckor i vitt med snygga guldiga handtag ger en lyxig känsla.

Kök i ljusa toner

Ljust kök i vackra färger.

Luftig matplats

Från köket öppnar det upp sig mot matplatsen och trappan som sträcker sig upp där emellan. Åt andra hållet från köket öppnar två öppningar upp sig in mot vardagsrummet. Spröjsade glasdörrar öppnar ut mot trädgården. Den stora vackra turkosa kakelugnen knyter ihop hela rummet och skapar en lekfull färgklick i de lite lugnare tonerna som resten av rummet består av.

Luftig matplats

Matplats i anslutning till köket. Härlig öppen planlösning.

Luftig matplats

Ljus och luftig matplats.

Vardagsrum med storslaget ljusinsläpp

Den härliga utsikten över åkrarna och havet ser man genom de stora fönstren i vardagsrummet. Väggarna har en enkel vit och lantlig träpanel som vackert smälter ihop med det ljusa trägolvet.

Vardagsrum med storslaget ljusinsläpp

Mysigt vardagsrum med stora fönsterpartier.

Mysigt uterum

Gårdens uterum har stora fönster och ett snyggt stengolv som består av ljusa plattor. Taket består av vit träpanel. Utanför uterummet är den mysiga innergården.

Mysigt uterum

Här kan man sitta och njuta av sin frukost.

Arkitektritad innergård

Den arkitektritade innergården är väldigt vacker med flera sittplatser. Hela innergården består av fin sten och olika gröna växtområden. På kvällarna tänds innergården upp vilket skapar en hög mysfaktor.

Arkitektritad innergård

Den arkitektritade innergården dagtid.

Arkitektritad innergård

Smakfull belysning lyser upp innergården i skymningen.

Gästhus med trendig träinteriör

Gästhusets kök är placerat mitt i en öppen planyta där en loftdel har utsikt ner över hela nedervåningen. Bakom köket går en trappa upp till husets sovrum. Hela huset består av ljust trä på väggar, tak och golv. Köket är inrett med en svart modern köksö.

Gästhus med trendig träinteriör

Trendigt ljust trä i gästhuset.

Gästhus med trendig träinteriör

Vy av gästhuset från loftet.

Kika in i enastående vackra villan i Saltsjöbaden – till salu för 34,5 miljoner

Trädgård med vacker utsikt

Ännu en trädgård går att finna på gården. En stor grön gräsmatta i en rund cirkel med grusad gång runt om samt en fin häck inramar hela trädgården. En stor altan går längsmed huset där en mysig sittplats är installerad. Från den gröna trädgården syns åter den vackra utsikten av hav och åkrar.

Trädgård med vacker utsikt

Uteplats med utsikt över åkern.

Stor lokal med många möjligheter

Den stora lokalen består av sten som är målad i enkel vit färg. En svart metalltrappa är installerad och leder upp till ett loft. Lokalen har många möjligheter och enbart fantasin sätter gränser för vad man vill använda den till.

Stor lokal med många möjligheter

Den här stora lokalen är som en blank kanvas. Använd som gästhus, arbetsrum, galleri, festvåning eller något helt annat.

Huset ligger ute för 15 000 000 kronor och mäklare är Johan Sassersson på Fastighetsbyrån Simrishamn.

inspireras av Klassisk sekelskiftesvilla vid vattnet