Annons

Annons

Bea Szenfeld är årets designer för Alexandre BonnetTidigare år har House of Dagmar, Malinda Damgard och Ida Sjöstedt designat presentförpackningar för champagnehuset Alexandre Bonnet. 2017 års designer är Bea Szenfeld som inspireras av materialet papper.

I år är fjärde året som champagnehuset Alexandre Bonnet samarbetar med en svensk designer för att skapa en limiterad presentförpackning för deras Grand Reserve Brut och Perle Rosé. Årets designer är Bea Szenfeld, känd för att jobba i oväntade material som papper. Hennes design har burits av bland andra Lady Gaga och Björk och alla hennes verk tillverkas i hennes ateljé.

Annons

Presentförpackningarna för Alexandre Bonnet har ett iögonfallande mönster som Bea Szenfeld har skapat av handgjorda pappersblommor. Dessa har sedan fotograferats och färgsatts med turkost respektive rosa.

– Jag har jobbat med pappersblommor en längre period och det har blivit något av ett signum för mig. De blir så otroligt vackra. Eftersom champagnen lanseras i vår/sommar ville jag skapa något som passar sommaren och som man kanske förknippar med mig, säger Bea Szenfeld.

De presentförpackade flaskorna säljs på Systembolaget för 279 kr styck från och med juni 2017.

Läs också: 

Clara Hallencreutz i designsamarbe med känt Cavahus 

Nu öppnar baren Tak på 1000 kvadrat – inrett av Wingårdh

Ikea i nytt samarbete med känd modestylist

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook
(26)
(0)


AnnonsLaddar