Annons

Annons

Bostadssajten tävlar ut ett förstahandskontrakt i StockholmTechbolaget Qasa vill göra det enklare för fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. För att uppmärksamma sin nya tjänst, tävlar de ut ett förstahandskontrakt.

Det finns smartare sätt att fördela hyresrätter på än kötid menar bostadsuthyrningssajten Qasa, som är en del av Hemnet.

Därför har de lanserat en matchningsteknik för att hjälpa fastighetsägare att hitta de bäst lämpade hyresgästerna till sina lägenheter.

Annons

Utöver att själv filtrera fram bostäder som du är intresserad av, så hjälper Qasa dig med alltifrån att boka visning till att skräddarsy och skriva under ditt hyreskontrakt digitalt.

Algoritmen ska snart även kunna ta hänsyn till vilka typer bostäder och områden som du alltid spanar in för att föreslå de rätta objekten, hur många barn du har, hur pass nära barnens skola ligger, vilka intressen du har och var du kan utöva dem i relation till din bostad med mera.

– Genom att hjälpa bostadssökande hitta ett hem som verkligen passar deras behov skapar vi förutsättningarna för ett mer långsiktigt och tryggt boende. Det gynnar både hyresgästen och fastighetsägaren, säger Qasas medgrundare Mattia Tosti.

Qasa har redan knutit sig an flera fastighetsbolag runt om i landet och från och med hösten 2017 kommer de även att förmedla förstahandskontrakt till nyproducerade bostäder.

För att uppmärksamma tjänsten, tävlar de nu ut ett förstahandskontrakt på en nyproduktion i området Vega i Haninge på sajten attbyggabo.se.

För att delta i tävlingen, som avslutas 25 augusti, ska man formge sitt drömboende i ett miniatyrformat och skicka in till Qasa.

Vinnaren kommer att utses 8 september av en utvald jury som bedömer bidragens kreativitet, stil och hållbarhet.

Läs mer om tävlingen här.

 

Läs också:

4 spännande nyproduktioner i Stockholm

De ska motverka bostadsbristen – med fågelholkar

Vill du bo nära havet? Här är bostadssajten för dig

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook
(0)
(0)


AnnonsLaddar