6 av världens trendigaste champagnebarer

Cadierbaren i Stockholm, Beaufort Bar i London och Le Lokhan i Paris. Vi har samlat 6 av världens trendigaste och snyggaste champagnebarer där vi gärna hade skålat in det nya året.

Annons

Nyårsafton är ett utmärkt tillfälle att lyxa till det lite extra. Glitter, glamour och givetvis champagne är ofta uppskattat. Hotels.com (reklamlänk) har listat några av världens bästa champagnebarer. Här skulle vi gärna skåla in det nya året!

1. Beaufort Bar på The Savoy i London

Den prisbelönta hotellbaren Beaufort Bar är inredd i teatralisk Art Deco-miljö och här erbjuds du en imponerande kollektion av champagne. Givetvis serveras även utsökta cocktails om du hellre dricker det. På Beaufort Bar kan du även uppleva magiska kabaré- och burleskframträdanden.

Läs även: 17 klassiska champagnehus du bör känna till

2. The Krug Room på Mandarin Oriental i Hong Kong

Mandarin Oriental har tillsammans med ett av världens mest ansedda champagnehus, Champange Krug från Reims i nordöstra Frankrike, skapat en sofistikerad champagne-restaurang med plats för 12 personer runt ett vackert marmorbord. Ett utmärkt val för Krug-fantasten! Här bjuds du nämligen på eftertraktade årgångar och sällsynta Krug-samlingar.

Annons

3. Fizz på Caesar’s Palace i Las Vegas

Det unika konceptet är skapat av kreatören David Furnish och Sir Elton John. Hit går ofta kändisar som säkert njuter av grundarnas personliga konstkollektioner som pryder väggarna. Om du firar nyår i Las Vegas är Fizz den bästa platsen att befinna sig på under tolvslaget – här har du nämligen bästa tänkbara utsikt när fyrverkerierna går av stapeln.

Läs även: Så gör du ett champagnetorn till nyår

4. Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm

I Stockholm har vi rofyllda och grandiosa Cadierbaren i anrika Grand Hôtel. Baren har fått sitt namn efter hotellets grundare, Régis Cadier. Här samlas stockholmare och hotellgäster för en mysig stund med god dryck. För den som blir hungrig finns utsökta rätter att välja mellan på barmenyn.

5. Le Dokhan på Radisson Blu Le Dokhan’s hotel i Paris

champagnebarer-le-dokhan-paris
 

Le Dokhan sägs vara Paris äldsta champagnebar. Här finns ett generöst utbud på 200 champagnesorter och hos hotellets sommelier kan du gå på exklusiva champagneprovningar. Inredningen går i 1700-talsstil med träpaneler, gulddetaljer och eleganta fåtöljer.

Annons

Läs även: Bottega lanserar prosecco i guld – lagom till nyår

6. The Champagne Bar på Plaza Hotel i New York

Mitt i centrala New York, på exklusiva Fifth Avenue, ligger Plaza Hotel med The Champagne Bar i centrum. Hotellet har funnits där sedan 1907 och The Champagne Bar har under årens gång besökts av många välkända personer, bland annat Prinsen av Wales. Här skålar du in tolvslaget med champagne, vin och kaviar i världsklass.

Läs även: Här är baren som serverar Sveriges dyraste cocktail

Annons