Isadeco lanserade sin debutkollektion under våren 2017 med målet att göra krukan till hemmets nya it-accessoar. Deras krukor finns redan att köpa på Nordiska Galleriet, Austere at Alma, Perspective Studio, Brandstationen och Christoffers blommor med priser från 149 kronor – och nu öppnar de äntligen egen webbutik.

Från och med den 1 juni går Isadecos vårkollektion att köpa via hemsidan www.isadeco.se.

De stilrena krukorna produceras i Portugal och finns i olika storlekar, färger och material samt i de tre kollektionerna: Base, Fashion och Iconic.

I Base hittar vi enklare, släta terakottakrukor i djupa färger medan man i Fashion-linjen arbetat med råare texturer och färgval.

Base.

Fashion.

Säsongens Iconic-modeller är tillverkade i dekorativ vit och rosa marmor.

Iconic.

Grundarna Lovisa Friman Bendz och Vivianne Issa har sina bakgrunder inom mode-, design- och kommunikationsbranschen med erfarenhet från företag såsom Acne Studios, H&M, Dagmar och Mini Rodini – vilket syns i kollektionen, som inspirerats av modevärlden och art déco-stilen.

– Vi ger krukan en mer självklar plats i hemmet och låter den bli en accessoar som tar för sig genom spännande färgställningar, texturer och material, säger Vivianne Issa, grundare och Creative Director.

Läs mer om kollektionen i intervjun med båda grundarna här.

Foto: John Scarisbrick

Läs också:

3 inspirerande hem i Granits jubileumsbok

De lanserar sekelskiftesvåningar med exklusiv konst och design

10 snygga modeplåtningar i inredningsvärlden

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Residence på Facebook