Annons

Annons

Elisabeth Dunker formger exklusiv barnkollektion för GranitKreatören, illustratören och fotografen Elisabeth Dunker formger barnkollektion för Granit med inspiration från skog och natur.

Inredningsbutiken Granit släpper barnkollektion tillsammans med den kända illustratören och fotografen Elisabeth Dunker. Kollektionen, som släpps i en begränsad upplaga, består av både inredningsprodukter och barnkläder.

Annons

Barnkläderna är i 100 procent ekologisk bomull och förvaringsboxarna och väskorna är gjorda i återvunnen papp. Gemensamt för kollektionen är att allt är prytt med lekfulla illustrationer inspirerade av skog och natur signerat av illustratören och fotografen Elisabeth Dunker – som även står bakom bloggen Fine Little Day.

– Vi gillar verkligen Fine Little Day’s hantverksstil och det personliga, enkla uttrycket och tycker att det har precis rätt barnsliga tilltal för Granits barnkollektion, säger Eva-Lena Degerhäll, marknadschef på Granit.

Produkterna finns att köpa i Granits butiker och på webben från och med den 10 december. Nedan följer ett smakprov på produkterna!

Dunker_4
Box kvadrat, 199 kr.

Dunker_3
Vimpel med illustration av kanin, 149 kr.

Dunker_6
Teckningsfack A4 59 kr, Väska papp liten och stor 149-179 kr.

Foto: Granit.

(31)
(0)


AnnonsLaddar