Barnrum

Residence ger dig tips och idéer för att skapa en inspirerande och trygg miljö för ditt barn. Vi delar med oss av kreativa lösningar för att [url=https://www.residencemagazine.se/etikett/compact%20living] maximera utrymmet [/url], [url=https://www.residencemagazine.se/etikett/förvaring] förvara [/url] leksaker och skapa en lugn och harmonisk atmosfär. Våra experter inom barnrumsdesign ger dig råd om möbler, färger, textilier och dekorationer som kan anpassas till olika åldrar och intressen. Oavsett om du planerar en första inredning för en nyfödd eller vill uppdatera ett rum för en växande ungdom, så har vi all inspiration du behöver för att skapa det perfekta barnrummet.

Trött på stökiga, fantasilösa barnrum? Här är enkla, billiga och smarta lösningar på hur du kan inreda barnens rum mer praktiskt!

Annons

I Sundbyberg utanför Stockholm står Folkhems flerfamiljshus och sprider vällukt med sin fantastiska träfasad. Framtiden är här – och den doftar barr!

Lekrum, sovrum och allrum – när det kommer till barnens boning gäller det att tänka brett inredningsmässigt. Inspiration hittar du överallt, inte minst på Instagram.

Elisabeth Dunker är illustratör och fotograf och driver den populära bloggen Fine Little Day. Nu är hon aktuell med en ny barnkollektion för Granit. Residence ställde några frågor till Elisabeth om den nya kollektionen och samarbetet med Granit men också om hennes blogg.

Annons

Kreatören, illustratören och fotografen Elisabeth Dunker formger barnkollektion för Granit med inspiration från skog och natur.