Kändishem vi inte får nog av.

9 vackra kändishem vi inte kan få nog av – spana in bilderna

Residence Magazine fyller 20 år i år och antalet hem vi har besökt och skrivit om under årens lopp är otaliga. En del av dem som fått stor uppmärksamhet i sociala medier är de hem som tillhört artister, världsstjärnor och influencers.

Annons
Kändishemmen vi inte kan få nog av
Kändishemmen vi inte kan få nog av
1:55

Många hem har det blivit genom åren, dessa fina hem blickar vi gärna tillbaka till!

Hemmas hos supermodellen Frida Gustavsson på Södermalm

Textilt konstverk av Malin Gabriella Nordin, scarf Hermès, stol Nesto, säng Hästens, sekreterären är arvegods hemma hos Frida Gustavsson och Marcel Engdahl.
Textilt konstverk av Malin Gabriella Nordin, scarf Hermès, stol Nesto, säng Hästens, sekreterären är arvegods.  

Supermodellen Frida Gustavsson bor med sin sambo Marcel Engdahl, tapeter från Kalifornien och stolar från italienska ambassaden samt en massa konst i en lya på Mosebacke. Läs och se bilderna i reportaget här.

Annons

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Kim och Kanye i Hidden Hills

 

Artisten Kanye West och den världskända realitystjärnan Kim Kardashian bor i en minimalistisk dröm i Hollywood Hills. Det är sparsmakat och en färgskala med fokus på vitt, grått och trärent. Deras hem har beskrivits som ett minimalistiskt tempel, en term som känns otroligt beskrivande. Klicka här för att se fler bilder från deras hem.

Isabella Löwengrips hus i Elfvik, Lidingö

 

När influencern och entreprenören Isabella Löwengrip bodde i den stora arkitektritade villan på Lidingö figurerade huset och dess stilrena inredning flitigt på hennes sociala medier. Villan såldes före årskiftet 19/20 och flyttlasset gick till en annan del av ön. Se fler bilder från Löwengrips villa på över 300 kvadratmeter här.

Annons

Victoria Skoglunds privata trädgård

Victoria Skoglunds kök.
 

I samband med att trädgårdsprofilen Victoria Skoglund lanserade en bok 2017 fick vi komma och hälsa på hemma hos henne i huset vid sjön. Se de magiskt vackra bilderna här!

Hemma hos modedrottningen Nathalie Schuterman

Foto: Martin Löf hemma hos Nathalie Schuterman.  

Nathalie Schuterman driver en av Sveriges mest kända modebutiker. Vi tittade in hemma hos henne för ett par år sedan. Här kan du se fler bilder från våningen på Östermalm!

Annons

Hemma hos Michelle Meadows på Södermalm

 

Residence tidigare redaktör och skådisen Michelle Meadows bor med porslinslejon och guldpalmer i Södermalms veganbälte. Läs reportaget om den multibegåvade Meadows här.

Dagmar-grundaren Sofia Wallenstams femrummare på Östermalm

 

Hon är en av systrarna bakom den svenska modesuccén Dagmar. Hemma inreder hon precis i takt med modemärket, i svängig art deco. Intresset för det estetiska kom från farmor Dagmar men även från systrarnas mamma som förmedlade att kvalitet håller i längden. Läs hela reportaget och se bilderna här!

Annons

Isabella Löwengrips hus i Hersby, Lidingö

 

I början av april flyttade Isabella Löwengrip till en ny villa på Lidingö. Sedan flytten har hon delat med sig av små glimtar såväl inifrån sitt nya hem som utvändigt, där en härlig pool erbjuder svalka. Spana in bilderna här!

Måns Zelmerlöws ungkarlslya – stylad av Hanna Wessman

 

Innan artisten Måns Zelmerlöw flyttade till London bodde han i en vindsvåning som inreddes med hjälp av inredaren Hanna Wessman. Det som började med en köksrenovering slutade med att hela tak-våningen gjordes om. Titta in i Måns takvåning här!

LÄS MER:
Arkitekten Andreas Martin-Löf auktionerar ut sin inredning på Bukowskis

Kika in i formgivaren Åke Axelssons ateljé – folkhemmets inredningsarkitekt

Publicerat 14 maj 2020
Annons