posters desenio

desenio London
– Normalt hittar kunder våra prints, ramar och övriga produkter endast i våra egna webbutiker. När H&M Home UK föreslog att vi skulle öppna pop-up-butiker i deras fina concept stores på Regent Street och i Westfields i London tyckte vi det var en mycket bra möjlighet att även finnas i fysisk form, säger Amanda Eklöf på Desenio.
desenio hm London
– Jag var själv där när våra pop-ups slog upp portarna, och jag med mina höga förväntningar blev inte besviken. Det ser fantastiskt ut och vi hoppas också att kunderna uppskattar det. Förhoppningsvis blir det fler pop-ups nästa år, fortsätter hon.
Butikerna kommer att vara öppna tills den 13 oktober. Där kommer det finnas ett urval av Desenios alla posters.
posters desenio

 

Fem favoriter från Desenio

poster desenio
Ett enkelt sätt att skapa förändring i hemmet är via tavlor. Istället för att måla om eller tapetsera hela väggar kan tavlor och posters vara en bra start. Desenio planterar två nya träd för varje träd som använts i produktionen av de posters som sålts. Träden som planteras ger bördigare marker som främjar jordbruket.  Alla posters som Desenio själva skapat är dessutom tryckta på miljöcertifierat papper. Det innebär att pappret framställs från träd som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.

Grafiskt i svart, beiget och vitt

desenio

Hittar du här.

Illustration i dova toner med geografiska former

posters från desenio

Hittar du här.

Penseldrag i beige på mörkblå bas

illustration desenio poster

Hittar du här.

Former i rosa, orange och blått

Hittar du här.

Svart grafik på linnestruktur

Hittar du här.

Läs mer:

Så fixar du hemmakontoret – här är tipsen du behöver! 

Från golfproffs till stjärninredare 

Fem misstag att se upp för när du ska hänga upp tavlor