elsa hosk hem inredning

Så bor supermodellen Elsa Hosk – se bilderna från det lyxiga hemmet

Elsa Hosk är inte bara en världsberömd modell och stilikon för många, hon har även öga för inredning. Kika in och inspireras hemma hos Elsa Hosk i Los Angeles!

Annons
Så bor Adele – kika in i stjärnans lyxvilla
Så bor Adele – kika in i stjärnans lyxvilla
0:52

Elsa Hosk delar ofta med sig av sin vardag på Instagram, oavsett om det är glamourösa modelljobb, vardagslivet som mamma till dottern Tuulikki (även kallad Tuuli) eller bilder från den prunkande trädgården och inredningen hemma i huset. Nyligen grundade hon även det egna klädmärket Helsa.

Vi var många som inspirerades av Elsa Hosks bilder från hennes drömlägenhet i New York för några år sedan. Men under pandemin gick flyttlasset för Elsa Hosk och hennes pojkvän Tom Daly till en villa i Los Angeles, där de nu skapat sitt familjehem tillsammans och där dottern Tuulikki även föddes i februari 2021.

Annons

Elsa Hosks inspirerande inredning hemma i Los Angeles

Det nya hemmet är precis lika inspirerande som det tidigare på andra sidan USA, även om stilen är en helt annan. Elsa Hosk och Tom Daly köpte ett arkitektritat hus byggt år 1949, och det är den erkände arkitekten Richard Neutras Wilkins som ligger bakom det. Se före-bilderna på hur huset såg ut när Elsa Hosk och Tom Daly köpte det här.

Hemmet är, tack vare det soliga läget i Kalifornien, fyllt av naturligt ljus, vilket Elsa Hosk matchar med en naturnära bas. I vardagsrummet går såväl soffa som inredningsdetaljer i trendigt mjuka former, vilket hon kombinerar med naturmaterial och en stor dos trä som ger ett ombonat och varmt intryck. De stora panoramafönstren ut mot trädgården släpper inte bara in ljus, utan bjuder även på en grönskande utsikt över den vackra trädgården.

Annons
Annons
Annons

Elsas lekfulla sida, som var påtaglig i lägenheten i New York, kommer även fram i hemmet i Los Angeles. Hon vågar leka med former, färger och såväl olika stilar som möbler och detaljer från olika årtionden i inredningen. Bland annat syns en lavendellila Ekstrem-fåtölj på Elsas uteplats och en godisliknande gulrandig lampa i ett av rummen.

I det här hemmet är det väldigt tydligt att vintagemöbler är ett av Elsa Hosks stora intressen, vid sidan av mode. Nedan syns en bokhylla från 60-talet, av Pierre Chapo. Hon inreder dessutom med många objekt som plockar in organiska former i inredningen, något som går helt i linje med den trendiga stilen som många kallar för modern organic, en stil som kombinerar minimalism med organiska former och naturnära inslag som ger en ombonad känsla.

Annons
Annons

Helhetsintrycket i hemmet balanserar modern minimalism med organiska inslag, vintagemöbler och lekfulla nutida design på ett personligt sätt. Varje rum är personligt och olikt det andra, samtidigt som det går en röd tråd genom hemmet. Vi på Residence ser fram emot att få se fler bilder från Elsa Hosks inspirerande hem framöver!

Publicerat 02 november 2022
Annons