Joe Jonas Sophie Turner NY flat

Joe Jonas och Sophie Turner säljer sin lägenhet i N.Y

Nyblivna föräldrarna Sophie Turner och Joe Jonas säljer sin lyxiga lägenhet på Manhattan – kika in i den klassiskt och smakfullt inredda våningen!

Annons

Paret har haft den läckra New York-lägenheten sedan 2018, men efter att de blev föräldrar till dottern Willa i juli, har de tillbringat all sin tid i Los Angeles, där paret även slog läger tidigare under sin karantän. Enligt uppgift ska just tidsbrist vara anledningen till att de nu säljer våningen i New York.

Joe Jonas och Sophie Turner är ett av Hollywoods favoritpar.  

Kika in hemma hos Sophie Turner och Joe Jonas:

 

Den 270 kvadratmeter stora lägenheten på Manhattan är genomgående med ett imponerande ljusinsläpp och öppen planlösning. Det stilrena barköket är verkligen hemmets hjärta. Här bryts det övriga vitlaserade ekgolvet av med svart-vitt klinkers i orientaliskt mönster.

Annons
 

På ena sidan av köket finns en vardagsrumsdel och på andra sidan en ljus matplats.

 

Lägenheten är modernt, men samtidigt klassiskt och stilrent inredd och domineras av en lugn färgskala i grått, vitt, beige och svart. Designerlampor matchar de stora fönstren i industristil och utsikt över stadens puls.

Annons
 

Köket går i vitt och marmor med en spis i gammal stil och stor vinkyl.

 

Lägenheten har tre rymliga sovrum.

Annons
 

Badrummet är stort och inrett i klassisk amerikansk stil med en platsbyggd kommod i mörkt trä, porslin i gammal stil och väggar med marmorkakel i halvförband. Och – ett stort badkar med plats för hela familjen.

 

Sist men inte minst – en, med New York-mått mätt, enorm terass inbäddad i slingrande grönska.

Annons

Så mycket kostar lägenheten

Paret försökte först sälja lägenheten diskret i somras, men då de inte fick vad de önskade (cirka 56 miljoner kronor) har de nu sänkt priset till 50 miljoner och gjort ett nytt försök.

Sophie Turner och Joe Jonas kärlekshistoria

Sophie Turner, 24 och Joe Jonas, 31 började dejta i november 2016 efter att Joe skrivit till henne i ett privat meddelande på Instagram. Ett år senare kom nyheten om att de hade förlovat sig. I maj 2019 överraskade paret vänner och familj genom att gifta sig i smyg i Las Vegas bara timmar efter det att de gått på Billboard Music Awards. Ceremonin ägde rum i det klassiska Vegas-kapellet, Chapel L’Amour inuti A Little White Wedding Chapel.

Efter att ha avgett sina löften bytte paret ringar – av godis. I sann Hollywood-anda såg de senare under våren även till att gifta sig ytterligare en gång, på ett slott i Sarrians, Frankrike.

Nu återstår att se vad som blir nästa stopp på den nyblivna familjens resa.

Källa: The Sun

Foto: TT, Evan Joseph/ Mega

Läs mer:

Kika in i den moderna släktgården på Gotland

Varma och snygga plädar – 18 köptips!

Publicerat 22 september 2020
Annons