Nu säljer Ilse Crawford sin drömlägenhet

Annons

I hjärtat av Borough i London ligger inredningsguruns fantastiska enrumslägenhet. Lägenheten har en öppen planlösning, ritad av Vincent Van Duysen och 6a Architects. Den har, med Ilses kreativa ögon, på ett yteffektivt sätt delas in i tre olika delar: kök, vardagsrum och sovrum, som i riktig Ilse Crawford manér har den personliga trivseln i fokus.

Ilse Crawford är kvinnan bakom succékollektionen Sinnerlig för IKEA. I både hennes kollektion och hennes inredning är det tydligt att intresset för sträcker sig längre än en enskild produkt – utan hon ger alltid såväl produkter och sin inredning ett sammanhang som alltid har människan i fokus.

Som den inredningsdrottning Ilse faktiskt är, är det inte konstigt att inredningsintresserade gång efter gång inspireras av hennes fantastiska hem. För mer inspiration, ta del av Residences reportage hemma hos Ilse Crawford. Tills dess: låt dig inspireras av hennes fantastiska hem:

Annons
ilse crawford livingroom 2
Vardagsrummet är den centrala delen i lägenheten. Ytan maximeras genom förvaringslösningar. På andra sidan löper bokhyllor från golv till tak.  
ilse crawford livingroom
Även på kortsidan av vardagrummet får en bokhylla ta plats. Den agerar även rumsavskiljare till sovrummet.  
ilse crawfords livingroom
Vackra fåtöljer är lika snygga som praktiska.  
Annons
ilse crawford kitchen
Det ljusa köket har en köksö, därtill löper ett långmalt bord med plats för stora sällskap.  
ilse crawford livingroom kitchen
Vackert ljusinsläpp.  
Annons

Läs även: Hemma hos Ilse Crawford.

ilse crawford bedroom
I sovrummet får en bokhylla på ett kreativt sätt både agera sänggavel och rumsavskiljare. Genom att göra så bevarar lägenheten sitt fina ljus.  
ilse crawfords bedroom
Sovrummet löper vidare ut till såväl vardagsrum och kök.  
Annons
ilse crawford bathroom
Även badrummet har en genomgående känsla för färg och ljus.  

Foto: The Modern House

Annons