Jenny och Niklas Strömstedts lantställe på Dalarö – kika in!

Jenny visar upp! Ta en liten titt på Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedts bilder från mysiga lantstället på Dalarö.

Annons

En av TV4s stora stjärnor Jenny Strömstedt, 49, har tillsammans med hennes man musikern Niklas Strömstedt, 63, ett sommarhus på Dalarö, Haninge. Paret delar därmed sin tid mellan det mysiga torpet och lägenheten i Stockholms innerstad.

I sommarhuset tillbringade Niklas Strömstedt alla sina barndoms somrar eftersom det tillhörde hans föräldrar. Nu när Niklas Strömstedt är en vuxen man fick han ta över smultronstället. Och nu är det även hustrun Jenny Strömstedts drömplats på hela jorden, vilket hon förklarade i magasinet Damernas värld i fjol.

SE OCKSÅ: Kika in i Kenzas nyrenoverade lägenhet
SE OCKSÅ: Kika in i Kenzas nyrenoverade lägenhet
1:03

– Där kan jag släppa ner axlarna och där känner jag mig som vackrast och starkast eftersom jag får strosa runt barfota, tvätta mig i havet och jobba i trädgården.

Annons

Jenny Strömstedt planer för lantstället

På sina sociala medier delar nu Nyhetsmorgon-programledaren med sig av glimtar från parets drömplats. Efter en snabb titt i hennes flöde är det tydligt att Jenny Strömstedt gillar att plantera.

– Mitt odlingsintresse är stort, men kunskapen liten, har hon förklarat i Residence magazine. Som grädde på moset poddar hon även tillsammans med Victoria Skoglund om just trädgårdar, blommor och odlingar i podcasten Röda vita rosen.

I samma intervju gör hon dock klart att trädgården vid huset på Dalarö inte är så mycket att hänga i julgranen.

– Det är verkligen inte märkvärdigt där ute. Jag har hittat bilder från 60-talet på min svärmor Margareta Strömstedt där det syns fantastiska perennrabatter. Planen är att återskapa dem, säger hon också.

Här visar Jenny Strömstedt upp sommarstället på Dalarö

Glasveranda med utsikt över vattnet

Foto: TT/Instagram

Publicerat 20 maj 2022
Annons