Stjärnmäklaren Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet – kika in!

Mäklaren Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan fick nyligen tvillingarna Milla och Fredrick. Nu ska hela familjen flytta från sin exklusiva lägenhet i New York. ”Vi behöver mer yta med tvillingänglarna”, säger han i ett mejl till Dagens Industri.

Annons

Många känner igen mäklaren Fredrik Eklund från tv-program som Toppmäklarna och Million Dollar Listing och nu säljer stjärnmäklaren sitt eget hem på 290 West Street i Tribeca i New York.

Fredrik Eklund har bott i lägenheten tillsammans med sin make, konstnären Derek Kaplan, i fyra år, men efter att familjen växte till sig i slutet av 2017 och tvillingarna Milla och Fredrick föddes har bostaden blivit för liten för familjen.

Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York
 
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York
 

Lägenheten om 208 kvadratmeter har tre sovrum, tre badrum och en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Från lägenheten har man dessutom en vacker utsikt över New Jerseys silhuett och Hudson River.

Annons
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York – med utsikt över Hudson River
 
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York
 

De generösa ytorna är genomtänkta och designade av inredningsarkitekten Paris Forino. Det finns en stor eldstad i vardagsrummet och vid matplatsen fångas blicken av en trendig spegelvägg.

Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York
 

Det största badrummet går helt i marmor med såväl dusch som badkar, medan köket i marmor är utformat för en kock. Barnens rum går å sin sida i ljusa, lugna toner med två matchande spjälsängar.

Annons
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York
 
Fredrik Eklund säljer sin lyxlägenhet i New York – familjen behöver mer plats sedan de fått tvillingarna Milla och Fredrick.
 

Utgångspriset för lyxvåningen är 6,5 miljoner dollar, motsvarande 57 miljoner svenska kronor. Paret har även öppnat upp för att hyra ut lägenheten, då för 22 500 dollar i månaden, det vill säga cirka 198 000 svenska kronor.

Som den stjärnmäklare han är säljer Fredrik Eklund så klart sin lägenhet själv via Douglas Elliman Real Estate. Se fler bilder och läs mer om lägenheten i bostadsannonsen här.

Foto: Douglas Elliman Real Estate

Läs mer:

Kika in i Malin och Sigge Eklunds hem i Vasastan

Hanna Nova: Veckans 8 främsta inredningsnyheter

Måns Zelmerlöws hem till salu – inrett av Hanna Wessman

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons