eldfat och infravärmare/terrassvärmare för uteplats

11 snygga eldfat och terrassvärmare som värmer på uteplatsen

Tjuvstarta våren och skapa en mysig stämning på uteplatsen med värme och ljus. Vi tipsar om 11 stilsäkra eldfat och infravärmare som finns i butik just nu.

Annons

Inled sommarens härliga uteliv redan nu och förläng tiden på uteplatsen i höst med smarta terrassvärmare, en mindre eldstad eller ett smidigt eldfat. Förutom att du får en vacker ljuspunkt i sommarkvällen finns det även eldfat som går att använda som grill – eller varför inte till plantering? Infravärmarna å sin sida gör det möjligt att umgås utomhus betydligt längre in på hösten.

Här är 11 eldfat och infravärmare som passar till uteplatsen:  

1. Helios eldfat, Skagerak

Eldfat från Skagerak
 

Stilfullt eldfat i tåligt gjutjärn från danska Skagerak. Kombinera med ett galler för att även kunna använda den som en grill. Eldfatet skapar en mysig eldstad i trädgården och har två handtag som gör det enkelt att flytta. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

2. Infravärmare, Noa

högtalare och infravärmare i ett
 

Kombinerad infravärmare och högtalare i ett som styrs med app eller fjärrkontroll. Värmaren ska vara energieffektiv, ha steglös värmeinställning och den är även vattentät, vilket gör att den lämpar sig på uteplatsen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Flame Firebowl, Skagerak

eldfat i stål från skagerak
 

Elegant eldfat i tålig corten stål och med stabil fot från Skagerak. Ger en mysig eldstad på uteplatsen, i trädgården eller på stranden. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

3. Terrassvärmare, Hortus

terrassvärmare hängande
 

Terrassvärmare som hängs från taket i ren, modern design. Består av värmepanel samt ram av stål och blir ett diskret element på uteplatsen eftersom den inte avger något ljus. Här kan du köpa den (reklamlänk).

4. Eldkorg, House Doctor

eldkorg från house doctor
 

Fin eldstad i järn från danska House Doctor. Fungerar som mysbrasa eller för grillning över öppen eld. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

5. Infravärmare, Clas Ohlson

infravärmare till uteplats
 

Infravärmare som med en svepande rörelse sprider värme på uteplatsen. Enkel att flytta tack vare bärhandtag. Här kan du köpa den (reklamlänk).

6. Terrassvärmare, Termo

terrassvärmare från termo
 

Klassisk hängande terrassvärmare i aluminium. Infravärmaren styrs med fjärrkontroll. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

7. Eldfat, Clas Ohlson

budget eldfat
 

Minimalistisk, men rejält eldfat i budgetprisklassen. Tillverkat av återvunnet gjutjärn och lika fin att elda i som den är att plantera i. Här kan du köpa den (reklamlänk).

8. Eldstad, Redfire

eldstad jersey xxl redfire
 

Eldstad med integrerad skorsten och vedförvaring. Eldstaden är två meter hög, men enbart 45 centimeter bred, vilket gör att det inte tar allt för mycket plats i anspråk. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

9. Firebasket, Röshults

eldkorg från Röshult
 

Eldkorg designad av Anders Norgren för Röshults, som blir en fin ljuspunkt i trädgården året om. Korgen är gjord av järn och används endast utomhus på en plan yta, gärna tillsammans med tillhörande basplatta. Här kan du köpa den (reklamlänk).

10. Terrassvärmare, Sunwind

terrassvärmare från sunwind
 

Elektrisk terrassvärmare i stilren design som monteras i tak och förlänger kvällen med både ljus och värme tack vare inbyggd LED-belysning. Här kan du köpa den (reklamlänk).

11. Eldstad Tervo, Redfire

eldstad tervo
 

Skapa en fin brasa i den här något större eldstaden som går i snygg industriell stil. Eldstaden är gjord i obehandlad stål. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

Designchefen: Så inreder jag min uteplats – 5 tips

15 snygga soffor till uteplatsen och balkongen

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Publicerat 07 april 2020
Annons