13 fina julstjärnor i röda nyanser

I några hus och hem kan man redan se en och annan julstjärna eller adventsljusstake. Suget efter ljus i mörkret är stort – så spana in våra bästa tips på julstjärnor i klassikt röda nyanser.

Annons
Julen 2020 – 7 fina dekorationstrender
Julen 2020 – 7 fina dekorationstrender
1:38

Det är inte länge kvar till jul och vi närmar oss nedräkningen till dopparedagen. Butikerna har sedan länge presenterat sina julnyheter och skyltfönster pryds av dekorationer, ljusslingor och julbelysning.

På senare år har det blivit populärt med julstjärnor i ljusa nyanser som beige, griege, vitt och grått. Men vi kan inte riktigt släppa de klassiska jultonerna som grönt och rött – och vad är inte mer jul än en klassiskt röd julstjärna? Vi har därför valt ut 13 favoriter som finns att hitta i butik just nu.

Spana in dem här och förgyll dina fönster med ett härligt rött sken. Är du inte intresserad av julstjärnor i röd nyans så kan du spana in vår lista över andra snygga julstjärnor.

 

Julstjärna från Watt & Veke i mörk röd nyans med en hålmönster som kommer kasta vackra strilar av ljus i hemmet. Stjärnan hittar du hos Nordic nest. (länk till Nordic Nest)

Annons
 

Hängande röd julstjärna med hålmönster. Den hittar du här. (länk till Ellos)

 

Vit- och röd-mönstrad julstjärna, 70 centimeter. Julstjärnan hittar du hos Jotex. (länk till butik)

 

Julstjärna med hålmönster som för tankarna till himlens stjärntecken. Denna fina stjärna kan du köpa här. (länk till Ellos)

Annons
 

Vacker julstjärna i gammelrött med ränder av guldfärg. Julstjärnan hittar du här. (länk till Ellos)

 

Julstjärna av flera lager papper som skapar en fyllighet. Den hittar du hos Jotex. (länk till butik)

 

Denna julstjärna har mer av en "droppig" form i en klarröd nyans. Höjden på julstjärnan är 65 centimeter, du kan läsa mer om den här. (länk till Ellos)

Annons
 

En härligt färgglad julstjärna med mönster ritat av Josef Frank, julstjärnan är en nyhet hos Svenskt tenn – läs mer om den här.

 

Julstjärna i ljusröd nyans med jämnt hålmönster, stjärnan är från Markslöjd och den kan du hitta här. (länk till Ellos)

 

Tredimensionell julstjärna i en dov röd nyans, den kan du köpa här. (länk till butik)

Annons
 

Ännu en vacker och färgglad stjärna med mönster av Josef Frank, även denna är en nyhet hos Svenskt tenn.

 

En stor julstjärna, 80 centimeter, från Watt & Veke. Den passar bra i ett stort fönster, mer om stjärnan hittar du här. (länk till Nordic Nest)

 

Denna julstjärna är i en mindre klassisk form, men ger en snygg visuell form med de röd och vita fälten. Den här vackra stjärnan från Markslöjd hittar du hos Ellos home (länk till Ellos).

Annons

Om du vill maxa julmyset i hemmet så kan vi tipsa om att plocka in julen i alla rum och även i sovrummet. Här kan du läsa våra bästa tips på hur du inreder sovrummet för juliga drömmar.

Läs också:

FEM TIPS - så inreder du som Hermèsbutikens arkitekter

Badrumsexpertens bästa tips inför badrumsrenoveringen

Historisk paradvåning i nyrenässans – se bilderna

Publicerat 06 november 2020
Annons