detaljer till hemmakontoret

13 snygga detaljer som uppdaterar hemmakontoret

Inred hemmakontoret med fina detaljer som gör vardagen lite härligare. Vi tipsar om 13 snygga köp som dessutom är riktigt praktiska!

Annons

Arbetshörnan i hemmet används flitigt, oavsett om man studerar eller jobbar hemifrån på del- eller heltid. Håll ordning och reda i hemmakontoret med praktiska prylar, men inred också för att skapa en inspirerande plats som är en naturlig del av resten av hemmet.

Vi listar 13 detaljer som är både snygga och praktiska i hemmakontoret:

1. Byrå med lådor, Bigso

byrå med lådor till hemmakontor
 

Stilren liten byrå med två lådor och läderhandtag som kan förvara allt från viktiga papper till mindre kontorsprylar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

2. Veckoplan, Granit

veckoplan från granit
 

Block med onumrerade veckoplaner för ett år, som gör det enkelt att planera och strukturera allt från arbetsuppgifter och lässchema till andra händelser i vardagen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

3. Trädlåda, Lagerhaus

förvaringslåda i trä
 

Smidig förvaringslåda i trä, som passar såväl på skrivbordet som i bokhyllan. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

4. Anteckningsbok, Paperstyle

linjerad antecknignsbok
 

Stilren anteckningsbok med linjerade sidor och omslag i textil. Här kan du köpa den (reklamlänk).

5. Metallnät, Lagerhaus

metallnät galler från lagerhaus
 

Smidig anslagstavla som hängs upp på väggen vid skrivbordet, i hallen eller på annan lämplig plats i hemmet. Kommer med fyra S-krokar och går att kombinera med fler fästen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

6. Klämspot, Granit

klämspot från granit
 

Praktisk liten klämspot som ger hemmakontoret välbehövligt ljus. Lampan ger en fin, industriell touch och fästs enkelt med klämman och riktas sedan efter behov. Här kan du köpa den (reklamlänk).

7. Tidningshållare, String

tidningshållare från String
 

Snygg hållare för magasin och mappar som fästs på en String-gavel. Finns i grått, svart och vitt. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

8. Magnetklämma, Granit

magnetklämma
 

Klassisk svart klämma med magnet som kan hålla upp papper, kom-ihåg-lappar, fotografier eller vykort. Här kan du köpa den (reklamlänk).

9. Pennställ, Tove Adman

pennställ i betong och valnöt
 

Stilrent pennställ i minimalistisk stil, gjord av betong och valnöt. Här kan du köpa det (reklamlänk).

10. Tidnings- och pappershållare, Bookbinders

magasinshållare från bookbinders
 

Få ordning på papper och spara dina favoritmagasin i en snygg hållare. Den här eleganta magasinshållaren är klädd i ljusgrått tyg. Här kan du köpa den.

Annons

11. Skrivtavla, Granit

skrivtavla från granit
 

Svart skrivtavla som påminner om en klassisk griffeltavla, fast utan dammet från kritorna. Anteckningar torkas enkelt bort med en fuktig trasa. Här kan du köpa den (reklamlänk).

12. Förvaringskorg, Bloomingville

förvaringskorg i rotting från bloomingville
 

Snygg förvaringskorg i flätad rotting med tre våningar för förvaring av mindre prylar. Passar såväl på skrivbordet som i köket och badrummet – eller varför inte när du ska ta med dig bestick och dylikt till uteplatsen? Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

13. Mapp, Monograph

mapp för A4-papper från monograph
 

Samla alla papper i en snygg mapp. Den här rymmer papper i storlek A4 och finns i en fin ljusgrön färg. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

12 möbler och detaljer till hemmakontoret – som är på rea just nu

Uppgradera hemmakontoret – 9 inspirerande idéer

4 roliga DIY-projekt för hemmakontoret

Publicerat 30 mars 2020
Annons