speglar shoppingtips

Spegeln har de senaste åren blivit en av de mest uppskattade inredningsdetaljerna i hemmet. Förutom att vara praktisk så skapar den rymd och får ett litet rum att kännas större. Dessutom kan den vara ett dekorativt litet konstverk i sig.

Vi har valt ut 15 av de snyggaste speglarna som finns i butik just nu:

1. Angui oval spegel med guldram, AYTM

Angui oval spegel med guldram från AYTM

Modern, oval spegel med ram i pulverlackerad aluminium som passar i hemmets alla rum. Här ovan i guldfärg, finns även i rött, grönt, rosa och svart utförande samt i två olika storlekar. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

2. Kaschkasch golvspegel, Menu

Kaschkasch spegel från Menu

Golvspegel i stilren design som dessutom erbjuder smart compact living-klädförvaring tack vare sin böjda ram. Ramen finns i svart eller vitt utförande. Spegeln är formgiven av Florian Kallus och Sebastian Schneider för danska Menu. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

3. Pond spegel, Ferm living

Ferm livings spegel Pond med oregelbunden form
Pond spegel från Ferm living

En vacker detalj och en praktisk väggspegel i ett. Den här spegeln har en fin, oregelbunden form som inspirerats av hur vatten rör sig. Spegeln har en mässingspläterad ram i zink och klart spegelglas. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

4. Rund spegel med tonat glas, AYTM

Rund spegel med rosa, tonat glas från AYTM

Elegant rund spegel med rosétonat spegelglas och matchande ram. Spegeln finns även i bärnstensfärgat och klart glas samt i tre storlekar. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

5. Art spegel i fem delar, Broste Copenhagen

Speglar till spegelvägg från Broste Copenhagen

Skapa en vacker spegelvägg med det här setet om fem speglar i elegant gråtonat glas. Varje spegel har en unik form och de kan hängas i olika kompositioner tillsammans eller var för sig i hemmets olika rum. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

6. Copenhagen väggspegel, Muubs

 

Väggspegel med svart ram från Muubs

Minimalistisk väggspegel i klarglas med ram i svart metall. Stilren helkroppsspegel när den hängs vertikalt, men kan även hängas horisontellt. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

7. Oval spegel, Ferm Living

Oval spegel från Ferm Living
Oval spegel med svart ram från Ferm Living

Avlång, oval spegel med ram i tunn, svart pulverlackerad metall och fäste i form av rund träplugg. Den här spegeln blir ett elegant inslag oavsett var i hemmet den placeras. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

8. Perho, Klong

Spegeln Perho från Klong

Stilren spegel inspirerad av formen av en fjäril med två speglar som fästs med gångjärn. Spegeln är 45 centimeter hög och 41 centimeter bred. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

9. Spegel med belysning, Seletti

Spegel med belysning från Seletti

Luminaire Mirror är en spegel med belysning som formgivits av Marcantonio för italienska Seletti. Spegeln har en ram med flera små glödlampor som ger ett varmt, behagligt sken. Spegeln finns i tre olika storlekar. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

10. Totem Mirror, Red Edition

Totem Mirror-spegel från Red Edition
Designspegel i klarglas och tonat glas

Exklusiv, skulptural väggspegel från franska Studio Red Edition. Spegeln har en bredare del i rökfärgat, grått glas och en smalare del i rökfärgat och tonat rosa glas som skiljs åt med en stång i blank mässing. Dörrarna kan roteras för vackra ljusreflektioner. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

11. Droppformad väggspegel, Åhléns

Droppformad väggspegel från Åhléns

Vacker väggspegel med form inspirerad av en droppe och glas i klarglas. Spegeln är 57 centimeter hög och 64 centimeter bred. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

12. System 1-2-3 mirror, Verpan

 

System 1-2-3 spegel från Verpan

Golvspegel från danska Verpan, formgiven av Verner Panton år 1973. Helkroppsspegeln är i sig ett vackert föremål i inredningen och går att vrida och vinkla upp- och nedåt. System 1-2-3 Mirror har spegelglas på båda sidor och en kram i krompläterad stål. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

13. Georg spegel, Skagerak

Georg helkroppsspegel från Skagerak

Helkroppsspegel i nordisk stil med minimalistiska linjer i ek och spegelglas. Spegeln är formgiven av Christina Liljenberg Halstrøm för Skagerak. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

14. Spegel med ram i sammet, Jotex

Helkroppsspegel med ram i rosa sammet från Jotex

Helkroppsspegel med ram i fin, matt sammet som mjukar upp intrycket i sovrum, walk-in-closet eller hall. Här ovan i rosa, finns även i blått och grönt utförande. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

15. Rund spegel, House Doctor

Rund spegel från House Doctor

Klassisk rund spegel i klarglas utan ram runt, från danska House Doctor. Spegeln finns i flera storlekar, här med diametern 80 centimeter. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

Läs mer:

11 runda speglar som passar för hemmets alla rum

15 snygga golvlampor till hemmets alla rum

Uppdatera sovrummet – 11 snygga sängbord i butik