17 smarta och snygga compact living-möbler till hallen

Är din hall i behov av bättre och smartare förvaring? Satsa på compact living-möbler och detaljer som är både snygga och praktiska. Vi tipsar om 17 fina alternativ!

Annons

Hallen är ett av de vanligaste rummen där förvaringsproblem uppstår, samtidigt som många gärna vill göra ett gott första intryck med hallinredningen. En kombination som kan kännas frustrerande och svår att lösa.

Inred den lilla hallen smart genom att ta vara på all yta med compact living-inredning. Vi listar 17 möbler och detaljer som är både snygga och smarta i hallen.

1. Hugo klädhängare, SMD

Minimalistisk klädhängare som finns i mörkgrått alternativt vitt utförande. Klädhängaren är både snygg och stabil, har gott om plats för galgar samt två galgstopp och krokar. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

2. Bill small, Maze

Praktisk och tidlös vägghängd krok med åtta krokar, formgiven av Louise Hederström. Hängaren Bill finns i vitt alternativt svart och i flera olika storlekar. Finns att köpa här (reklamlänk).

3. Sidobord med förvaringslåda, Ferm Living

Sidobord från Ferm Living
 

Det här sidobordet har en förvaringslåda som kan användas för allt från växter till förvaring av halsdukar, mössor och vantar. Sidobordet finns i flera fina färger som piggar upp i hallen, vars inredning ofta blir funktionell snarare än hemtrevlig. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

4. Flätad korg, Granit

Korg i sjögräs från Granit
 

Flätad korg i sjögräs som är enkel att flytta runt och förvara hallens små saker i. Går även att hänga upp på en krok. Finns att köpa här (reklamlänk).

5. Swing klädhängare, Lind dna

Klädhängare Swing från Lind Dna
 
Svart compact living klädhängare
 

Snygg takfäst klädhängare som tar upp minimalt med plats i hallen, samtidigt som den ger gott om plats för förvaring. Kombinera med S-krokar för att maximera hängaren till allt från jackor och halsdukar till skor och väskor. Klädhängaren är handgjord i ek och har ett tjockt, justerbart lädersnöre. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

6. Coat hylla, Montana

Coat hylla från Montana – en compact living-hylla till hallen
 

Stilren hylla designad av Peter J. Lassen för danska Montana. Compact living-möbeln har både hyllor för förvaring samt en klädstång nertill. Finns att köpa här (reklamlänk).

7. Square klädhängare, Bäccman & Berglund

Square klädhängare från Bäccman & Berglund
 

Stilfull och stadig klädhängare som passar utmärkt i den lilla hallen och har plats för tre till fem galgar. Klädhängaren finns i mässing och rostfritt stål och monteras på väggen. Square klädhängare har designats av Malin Bäccman och Fia Berglund. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

8. Skohylla, String

String skohylla är ett bra val i compact living-hallen
 

Stilren skohylla i vitt som består av Strings väggavel och skohylla. Tillsammans med övriga String komponenter kan du bygga din egen kombination för att maxa förvaringsytan i hallen. Finns att köpa här. Finns att köpa här (reklamlänk).

9. Kite, Maze interior

Kite hylla från Maze – perfekt i den lilla hallen
 

Kombinerad hylla och klädhängare i pulverlackad metall. Hyllan finns i vitt alternativt svart. Den smarta compact living-detaljen har designats av Asshoff & Brogård för svenska Maze Interior. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

10. Lierskogen klädbetjänt, Ikea

Compact living klädbetjänt från Ikea
 

Det här är en riktigt smart klädbetjänt som kombinerar spegel, avlastningsytor och plats för galgar. Compact living-möbeln går att flytta runt och tar minimalt med plats i hallen med begränsad yta. Finns att köpa här.

11. Kroklist, By On

Kroklist som är ett smart compact living-val i hallen
 

Den här kroklisten i obehandlad ek blir ett snyggt och funktionellt inslag i hallen som är i behov av compact living-inredning. Kroklisten finns även med en, tre och sju krokar. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

12. Bänk Görel, Ellos Home

Bänk med förvaring som är compact living-smart i hallen
 

Praktisk bänk med inbyggd förvaringslåda. Kombinera med en stor sittdyna för att mjuka upp intrycket i hallen, samtidigt som du adderar mer förvaring. Finns att köpa här (reklamlänk).

13. Nikkeby klädhängare, Ikea

Nikkeby klädställning från Ikea
 

Mångsidig klädställning i en snygg grågrön färg. Här finns plats för både galgar, krokar och skor – helt enligt dina behov. Finns att köpa här.

Annons

14. Sammetskrok, Cozy Living

Sammetskrok från Cozy Living
 

Dekorativ krok i mässingsfärgad metall och sammet. Finns i flera färger och storlekar, vilket gör det enkelt att kombinera på ett personligt sätt för att skapa en snygg och funktionell hall. Finns att köpa här (reklamlänk).

15. Hallförvaring, Ellos Home

Klädhängare från Ellos Home
 

Smart compact living-möbel som kombinerar skohylla, krokar, plats för galgar samt en hatthylla i ett. Passar särskilt bra i den mindre hallen, men det kan även vara en bra idé att ställa flera klädställningar på rad för att få mer förvaring i den något större hallen. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

16. Rund galge, Granit

Rund galge från Granit
 

Rund galge i järn som är praktisk att förvara halsdukar och sjalar på. Kan även användas för handdukar i badrummet eller för slipsar i garderoben. Finns att köpa här (reklamlänk).

17. Sidobord, Hübsch

Sidobord från Hübsch
 

Snyggt, minimalistiskt sidobord med praktisk hylla för förvaring nertill. Den övre hyllan är på 93 centimeters höjd, vilket gör den till en bra avlastningsyta. Finns att köpa här (reklamlänk).

Läs mer:

8 compact living-knep för den lilla hallen

5 vanliga inredningsmissar i hallen – och hur du löser dem

Publicerat 14 november 2019
Annons