24 snygga inredningsjulklappar – under 500 kronor

Nu är julen redan runt hörnet och det börjar bli dags att fundera på julklappar till julklappsspel eller till nära och kära. Här bjuder vi på 24 stilsäkra julklappstips – alla under 500 kronor.

Annons

Ute efter den perfekta julklappen till någon? Inredningsdetaljer kan kännas som en utmaning, men faktum är att flera dekorationer tack vare sin tidlösa design fungerar ihop med många olika stilar och därför kan passa i flera olika hem.

Ute efter mycket stil, men fortfarande något som är plånboksvänligt? Här listar vi 24 inredningsklappar under 500 kronor att ge bort i jul – eller så kanske du hittar något du vill önska dig själv!

1. Vasen Flower, Marimekko

Vasen Flower från Marimekko i grönt
 

Små vaser kommer alltid till användning och den här, som går under namnet Flower, kommer från Marimekko. Finns även i rosa och i klarglas och fungerar i de flesta hem tack vare sin mjuka form. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

2. Tidningsställ, Maze

Tidningsställ från maze
 

Elegant tidningsställ från Maze, som även kan fungera som förvaring för andra mindre detaljer eller som ett diskställ. Tidningsstället finns även i svart och i vitt. Finns att köpa här (reklamlänk).

3. Timglas, Hay

Timglas i olika färger från Hay
 

Timglaset är en tidlös dekoration i hemmet och den här varianten från Hay finns i flera färger och storlekar. Sanden rinner igenom på 15 minuter i timglaset som är i storlek M. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

4. Sittpuff i sammet, Åhléns

Beige sittpuff i sammet från Åhléns
 

Har du någon i din närhet som skulle ha nytta av en extra sittplats i vardagsrummet eller som vill piffa till sovrummet? En stilren sittpuff i sammet är ett snyggt val och den här plånboksvänliga varianten finns i flera fina färger, här i en ljusbeige nyans. Finns att köpa här (reklamlänk).

5. Karaff Cabernet, Holmegaard

Karaff från Holmegaard
 

Stilfull karaff som passar för såväl vatten som vin. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

6. Dora Maar-skål, Jonathan Adler

Dora Maar skål från Jonathan Adler
 

Den surrealistiska Dora Maar-skålen är gjord i porslin med en glaserad yta och kan användas som förvaring till såväl godis som blommor. Finns att köpa här (reklamlänk).

7. Nappula ljusstake, Iittala

Ljusstaken nappula i mossgrönt från Iittala
 

Ljusstaken Nappula har en tidlös form och finns i flera fina färger. Ljusstaken designades av Matti Klenell för Iittala och fungerar både för sig själv och med andra ljusstakar. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

8. Påslakanset Juliette, Ellos Home

Påslakanset i ekologisk bomull
 

Ett snyggt påslakanset i ekologisk, mjuktvättad bomull är en uppskattad och användbar present. Finns i flera färger, här i khakigrönt. Finns att köpa här (reklamlänk).

9. Neonlampa, Lagerhaus

Neonlampa i rosa från Lagerhaus
 

En neonlampa i inredningen kombinerar både färg, lekfullhet och ljus i ett. Den här neonlampan med texten ”Yes” blir en snygg blickfångare på väggen. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

10. Snäckformat fat, H&M Home

Snäckformat fat i guld från H&M Home
 

Litet snäckformat fat i guldfärgad metall som är fin som den är i hyllan eller på fönsterbrädet, men som även kan fungera som förvaring för exempelvis mindre smycken. Finns att köpa här (reklamlänk).

11. Kuddfodral Deva, Chhatwal & Jonsson

Kuddfodralet Deva från Chhatwal & jonsson
 

Kuddfodralet Deva är gjord i mjuk sammet och har handsydda veck som ger struktur till prydnadskudden. Kudden finns i tre olika storlekar och flera olika färger. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

12. Ljushållare, Menu

POV ljusstake för väggen från Menu
 

Ljushållaren POV från Menu är en rolig detalj i hemmet som ger ett annorlunda uttryck beroende på från vilket håll den betraktas. Hållaren är tillverkad i pulveralackerad metall och fästs på väggen. Här syns den i Svenssons i Lammhults egen blågrå nyans, men den finns även i flera andra färger. Finns att köpa här (reklamlänk).

13. Tvålpump, Mette Ditmer

Elegant tvålpump från Mette Ditmer
 

Elegant tvålpump i keramik med en yta i gummi som ger den en matt finish. Finns i flera färger och även med svart pumphuvud . Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

14. Bricka, Flyboyant/Tictail.com

Rund bricka med mönster från svenska Flyboyant
 

Brickor är alltid en praktisk och uppskattad present och den här runda brickan från svenska Flyboyant bidrar även med färg och mönster i inredningen. Finns att köpa här.

15. Anslagstavla, Design Letters

anslagstavla från design letters
 

Anslagstavlan från Design Letters är en stilrent lekfull inredningsdetalj som kan förmedla små meddelanden i valfritt rum i hemmet. Tavlan finns i flera olika färger. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

16. Ljusstake, Bloomingville

ljusstake från bloomingville
 

Snygg ljusstake i stengods, som finns i flera olika kulörer. Finns att köpa här (reklamlänk).

17. Brandfilt, Solstickan Design

Snygg brandfilt från Solstickan Design
 

En smart och snygg klapp i ett är den här stilrena brandfilten från Solstickan Design. Av säkerhetsskäl bör brandfilten placeras lättillgängligt i hemmet och då får den gärna se så här bra ut. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

18. Vas Wide, Broste Copenhagen

Vasen Wide från Broste Copenhagen
 

Den här vasen i glaserad keramik kommer i den fina färgen rainy day samt i två storlekar från danska Broste Copenhagen. Den har en vacker struktur och ett tidlöst utseende som passar i flera olika hem. Finns att köpa här (reklamlänk).

19. Badhandduk, Artilleriet

hamam handduk från artilleriet
 

Stor handduk som fungerar både som badhandduk och som filt under vinterhalvåret. Handduken är gjord enligt gammal tradition i Turkiet samt i mjuk, absorberande bomull. Finns att köpa här.

Annons

20. Väggklocka, House Doctor

House Doctor väggklocka
 

Kanske den perfekta julklappen till familjemedlemmen som alltid är sen? Den här minimalistiska väggklockan med ur i cement och visare i mässing smälter lätt in med övrig inredning. Finns att köpa här (reklamlänk).

21. Bäddset i ekologisk bomull, Granit

bäddset i ekologisk bomull från Granit
 

Bäddset med påslakan och örngott i ekologisk bomull. Här i färgen kummin, finns även i blått, grönt och vitt. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

22. Fat i trä, Pleatform/Tictail.com

Fat i trä med vacker form från Pleatform
 

Vackert format fat i valnöt som kan ha flera användningsområden. Visa upp smycken eller stilleben på fatet eller välj varianten med finish för att använda den som en tallrik. Finns att köpa här.

23. Bordsspegel, Moebe

Bordsspegel från Moebe
 

Bordsspegeln Mirror anammar mottot ”less is more” i sin design och består av en stålram i ett stycke och en rund spegel utan ram. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

24. Tota ask, AYTM

Asken Tota från AYTM i blått tonat glas
 

Fin liten ask för småförvaring. Locket är gjort i mässing medan burken är i tonat glas och finns i flera olika färger. Finns att köpa här (reklamlänk).

Läs mer:

18 detaljer som sätter guldkant på nyårsfesten

Julen på Artilleriet är här – se våra 8 favoriter

8 sätt att fira en miljövänligare jul

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Publicerat 21 november 2018
Annons