5 julklappar till den som redan har allt

Annons

Har du också någon i din närhet som känns helt omöjlig att köpa present till på grund av den enkla anledningen att personen i fråga redan har allt? Lugn! Residences redaktör Michelle Meadows har valt ut fem riktigt bra julklappar som även passar den som tillsynes verkar har allt!

RAYMONDA_141119_HN_6055
Nadja Sellrup och Kungliga Baletten framför Raymonda. Foto: Hans Nilsson  

1. Presentkort på Operan, 100:-, Operan

Få saker får en att tappa hakan lika mycket som människor som kan krumbukta sig kropp i alla möjliga mänskliga och omänskliga positioner. Så ett tillfälle att imponeras av Operans fantastiska dansare är en smart present som tar lite plats men ger stor njutning.

Annons

 

hope for diversity
 

2. Doftljus, 495:-, Hope

Samarbetet mellan det svenska parfymhuset Agonist och modevarumärket Hope har resulterat i tre ovanligt väldoftande ljus – och vem vill inte ha ett väldoftande hem? Perfekt för den som redan har för mycket prylar eftersom den kastas i glasåtervinningen när ljuset brunnit ner. Vill man hellre spara den snygga ljushållaren kan man alltid fylla den med pennor, penslar eller sminkborstar.

valgorenhet julklapp
 


3. Skänk pengar till välgörenhet, varma filtar, 210:-, UNCHR
Den som redan har allt blir säkert väldigt glad över en present som verkligen gör nytta, till exempel en varm filt till någon av de miljoner människor som befinner sig på flykt.

Annons

 

the bakerey
 


4. Lyxfrukost varje dag, 75:- per brödpaket, The Bakery

Finns det något underbarare än att starta helgen med en långfrukost med nybakat bröd. The Bakery erbjuder Stockholmsbor abonnemang på nybakat ekologiskt bröd som levereras till dörren tidigt på morgonen.

spa sweden 2016
 

5. Spa-njutning, 385:-, eatsweden.se

Boken Spa-Sweden 2016 berättigar ägaren till en ”gå två betala för en”-rabatt på 8 utvalda spanläggningar i Stockholm, Göteborg eller Skåne under hela 2016. Garanterat en uppskattad present – och har du tur så får du kanske hänga med någon gång.

Publicerat 19 december 2015
Annons