5 snygga sätt att uppdatera dina Ikea-möbler

Trött på gamla, opersonliga Ikea-möbler? Uppdatera ditt hem med snygga Ikea-hacks – utan att själv behöva göra jobbet.

Annons

Ikeas enorma succé har gjort att företagets möbler, kök och garderober tagit sig in i många hem världen över. Trots att möbeljätten har snygga alternativ kan det vara trevligt att även uppdatera sitt hem med unika detaljer. I dag finns flera Ikea-hackföretag som erbjuder snygga och personliga designlösningar för Ikeas stommar i såväl kök, vardagsrum som sovrum.

Här listar vi fem snygga uppdateringar du kan ge dina Ikea-möbler – utan att själv behöva lyfta ett finger!

1. Pimpa köket

Foto: Reform  

Det populära Ikea-hackföretaget Reforms senaste innovation är fronter till Ikea-skåpet Metod. Företaget har sedan tidigare andra alternativa skåpluckor och bänkskivor för ett mer personligt Ikea-kök. Även inredningsföretagen Superfront och Picky Living erbjuder alternativa luckor och detaljer för Ikea-köket.

Annons

2. Byt ut Ikea-överdragen

Ikea-soffan Klippan i färgen ”Emerald” ur sammetskollektionen. Foto: Bemz  

Företaget Bemz gör överdrag till bland annat Ikea-soffor, stolar och sängar. Ge dina gamla möbler ett nytt liv genom att byta ut slitna textilier mot nya i spännande färger och mönster. Bemz har även en specialkollektion med sammetsöverdrag, vilket gör det möjligt att haka på den snygga trenden utan att behöva köpa nya möbler.

3. Skapa en exklusiv sideboard

Foto: Superfront  

Ikea-hackföretaget Superfronts senaste nyhet är en kollektion med sideboards med mönster av konstnären Klas Ernflo. Hos Superfront finns sedan tidigare ett urval av olika fronter, handtag, sidor, toppar och ben för att skapa en personlig sideboard av din Ikea Bestå– eller Metod-stomme.

Annons

4. Uppgradera din Malm-byrå

Foto: Picky Living  

Picky Living har sedan i höstas tillverkat lyxigare versioner av de klassiska Malm-byråerna. Lådfronterna går i grönt, blått, grått, violett och svart med toppskiva och sockel i mässing, koppar eller mattlackad plåt samt med ett brett utbud av handtag.

5. Välj en personlig garderob

Foto: Superfront  

Superfront och Picky Living erbjuder båda personliga alternativ för Ikea-garderoberna. Välj bland fronter i olika färger och mönster eller uppdatera med nya handtag för en exklusiv walk-in-closet.

Läs också:

7 snygga sätt att uppdatera Ikeas Billy

12 favoriter från Ikeas höstkollektion

Så ser sommaren 2017 ut på Ikea

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

Få mer av Residence – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Annons