8 fina lanseringar på möbelmässan

Stockholm Furniture & Light Fair är världens största mötesplats för skandinavisk möbel- och belysningsdesign och under designdagarna presenteras en rad inspirerande nyheter. Vi har listat 8 lanseringar som vi ser extra mycket fram emot.

Annons

1. Made by Choice

 
 

Inredaren Joanna Laajisto lanserar den lilla flexibla kollektionen Airisto nästa vecka, som ursprungligen specialritades åt en bed & breakfast i Finland. Serien består av bänk och pall i ask med fina detaljer. Produceras av Made by Choice.

2. Tre sekel

 

Den fina stolen Skedblad som Tre sekel också producerar på uppdrag av Arket för deras caféer, kommer att finnas till försäljning i deras online butik i slutet av februari.

Annons

3. Ire möbel

 

Ire Möbels storsatsning på starka fåtöljer har bland resulterat Character Collection som består av fyra väsensskilda fåtöljer av olika designers, bland annat fåtöljen Agda designad av designstudion Front.

4. Johanson design

 

Den mångsidiga fåtöljen Norma är framtagen av prisbelönta designduon Färg & Blanche för Johanson Design. Fåtöljen består av tre tyglager där man som inredare kan anpassa färgen på tyget efter smak.

Annons

5. Asplund

 

Under möbelmässan lanserar designtalangerna Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm ett nytt träbord för Asplund som ser fantastiskt fint ut.

6. Northern

 
 

Loud är en elegant drinkvagn som tar minimalism till en ny nivå och ett lyckat samarbete mellan norska Northern och prisbelönta svenska designduon Färg & Blanche.

Annons

7. Fogia

 

Den danska arkitekt- och designstudion Norm Architects står bakom nyheten Enclose – en hög fåtölj som kompletterar Fogias befintliga sortiment med sitt klassiska snitt, goda komfort och rena linjer.

Furniture & Light Fair pågår mellan 6-10 februari på Älvsjö-mässan i Stockholm.

8. Fogia igen

 

Fåtöljen Mame, designad av Luca Nichetto för Fogia är också en spännande lansering som vi ser mycket fram emot.

Annons

Läs också:

9 inspirerande utställningar på designveckan

Perspective Studio visar upp årets stora trend i ny utställning

Hanna Nova: Veckans 8 främsta inredningsnyheter

Publicerat 06 februari 2018
Annons