1. Made by Choice

Inredaren Joanna Laajisto lanserar den lilla flexibla kollektionen Airisto nästa vecka, som ursprungligen specialritades åt en bed & breakfast i Finland. Serien består av bänk och pall i ask med fina detaljer. Produceras av Made by Choice.

2. Tre sekel

Den fina stolen Skedblad som Tre sekel också producerar på uppdrag av Arket för deras caféer, kommer att finnas till försäljning i deras online butik i slutet av februari.

3. Ire möbel

Ire Möbels storsatsning på starka fåtöljer har bland resulterat Character Collection som består av fyra väsensskilda fåtöljer av olika designers, bland annat fåtöljen Agda designad av designstudion Front.

4. Johanson design

Den mångsidiga fåtöljen Norma är framtagen av prisbelönta designduon Färg & Blanche för Johanson Design. Fåtöljen består av tre tyglager där man som inredare kan anpassa färgen på tyget efter smak.

5. Asplund

Under möbelmässan lanserar designtalangerna Anya Sebton & Eva Lilja Löwenhielm ett nytt träbord för Asplund som ser fantastiskt fint ut.

6. Northern

Loud är en elegant drinkvagn som tar minimalism till en ny nivå och ett lyckat samarbete mellan norska Northern och prisbelönta svenska designduon Färg & Blanche.

7. Fogia

Den danska arkitekt- och designstudion Norm Architects står bakom nyheten Enclose – en hög fåtölj som kompletterar Fogias befintliga sortiment med sitt klassiska snitt, goda komfort och rena linjer.

Furniture & Light Fair pågår mellan 6-10 februari på Älvsjö-mässan i Stockholm.

8. Fogia igen

Fåtöljen Mame, designad av Luca Nichetto för Fogia är också en spännande lansering som vi ser mycket fram emot.

Läs också:

9 inspirerande utställningar på designveckan

Perspective Studio visar upp årets stora trend i ny utställning

Hanna Nova: Veckans 8 främsta inredningsnyheter

Gilla Residence på Facebook