7 julklappar till männen i ditt liv

Annons

Julen närmar sig med stormsteg och nu är det hög tid att börja fundera på vad som ska inhandlas till alla i sin omgivning. En inte alltid helt enkel uppgift, framför allt till männen i sitt liv. Lösningen? Ta del av Residences layotare Tobias Ivarssons bästa julklappstips på temat.

The Humphrey Chair 3
 

1. Fåtölj, The Humphrey Chair, 13 900:-, Texas Rover Company

En gång i tiden var kampingstolar nått man hade med sig när man just kampade. Men när du snubblar över en Texas Rover Humphrey Chair så inser du att det kan behövas en liten lyxig rustik makeover där hemma. Stolen är byggd av pecanträ och tjockt-som-fan läder. Till skillnad från din soffa kommer stolen att se snyggare ut ju äldre den blir och desto mer du använder den.

Annons

 

poster low key grandpa
 

2. Poster, Wood poster, 300:-, Low Key/Grandpa.
Ibland vill man bara vara för sig själv en stund. Att titta på denna bild tagen av Grandpas husfotograf Emelie Lindgren och dagdrömma sig bort i en lugn skog hjälper dig en bit på vägen.

 

Zogs
 

3. Hawaiian coconut doftljus, 80:-, Sexwax.com
Få saker väcker så mycket starka minnen och känslor som nyöppnat brädvax. Nu kan du få doften av Mr. Zogs Sex Wax i ditt hem under hela långa, kalla och mörka svenska vintern. Sex Wax doftljus ger dig cocosdoften av en nyvaxad surfbräda i ditt hem. 

Annons

Läs även: 10 julklappar för keramikfantasten

Satyrdays Crosby Shirt
 

4. Skjorta, 850:-, Saturdays Crosby Open Circles
Grov bomullsskjorta med button down-krage som håller dig varm och snygg hela vintern från Saturdays NYC. Nertvättad med solblekt look och öppna cirklar som print.

 

Atollo lamp Design Vico Magistretti for O-Luce 1
 

5. Bordslampa Atollo design Vico Magistretti, 5 600:-, The Home Company
Bordslampan Atollo från italienska Oluce är formgavs 1977 av Vico Magistretti. Två år senare lampan den prestigefyllda utmärkelsen Compasso d’Oro och blev därmed snabbt en del av olika permanenta utställningar på några av världens största designmuseér.

Annons

 

troja
 

6. The Yetee Holiday Bling Jultröja, 250:-, Theyetee.com
Vad vore väl en jul utan en ful-snygg christmas sweater? Årets snyggaste hämtar sitt motiv från Drakes dans i videon till Hotline Bling. Tröjan är så ful att jag bara måste ha en.

 

zwilling bambu skarbrada
 

7. Skärbräda i bambu, design Zwelling 399:-, Cervera
En ordentlig skärbräda är en av grunderna i ett bra kök. Där är det viktigt att ha en som håller länge. Denna är tillverkad av  som är ett lättskött, slitstarkt naturmaterial och samtidigt skonsamt mot dina knivar. Bambun gör även så att skärbrädan slår ifrån sig vatten till skillnad från trä.

Annons
Annons