7 ljusstakar som lyser upp – här är våra favoriter

Skultuna, Georg Jensen och Design House Stockholm, några av varumärken som står ut i höst när det kommer till ljusstakar. Låt ljuset flöda när mörkret faller med skenet från kronljusen!

Annons
ljusstake design house Stockholm
 
design house Stockholm 7- armad ljusstake
 

Nu är tiden på året här – ljusstakarnas era. Vi kan inte påverka årstiderna och att hösten för med sig många mörka timmar, men vi kan ljusa upp vårt hem. Residecen har samlat sina 7 favoriter, kanske får någon flytta in hemma hos dig?

Ljusstake från Granit
 
ljusgrå ljusstake från granit
 
Annons
George Jensen Tunes ljusstake
 

Ljusstake från Granit i ljusgrå keramik för kronljus. Ger ett naturligt och harmoniskt intryck, här hittar du den!  (reklamlänk)

Ljusstake Skultuna Brown
 
Skultuna streamer brown
 
Annons
ljusstake festivo iittala
 

Ljushållarna Streamers från Skultuna är inspirerade av en resa i Mexico som designern Luca Nichetto gjorde. Den oväntade men stabila jämvikten av ljushållarna kan jämföras med den centralamerikanska modernistarkitekturen, menar hon. Ljushållarna består av en serie geometriska objekt sammansatta och kombinerade i olika variationer, där marmor möter blank mässing. Tillsammans skapar de en dialog mellan materialen. Här hittar du ljushållarna i färgen Brown! 

Annons
ljusstake Kulan från svenskt tenn
 
ljusstake från kosta boda i glas
 
Annons