Allt om Husdrömmar säsong 8 på SVT

Allt du behöver veta om Husdrömmar säsong åtta

Längtar du också efter en ny säsong av Husdrömmar? Äntligen närmar vi oss premiären av säsong åtta av SVTs stora succéserie. Den nya säsongen präglas av inspirerande husbyggen och efterlängtade återblickar från tidigare säsonger.

Annons
9 inredningsmissar i en liten bostad – så löser du dem
9 inredningsmissar i en liten bostad – så löser du dem
1:56

Har du också drabbats av lite Husdrömmar-abstinens på sistone? Ensam är du inte. Den uppskattade SVT-serien, som följer ambitiösa husdrömmare i jakten på sina efterlängtade drömhem, är snart tillbaka för en ny säsong.

Säsong nummer åtta har premiär i februari 2021 och innehåller, i vanlig ordning, flera inspirerande husbyggen och makalösa projekt från start till mål.

Det här är SVT-serien Husdrömmar

Sedan premiären 2014 har Husdrömmar snabbt blivit omåttligt populär. I programmet får vi följa ett antal husprojekt och se nya miljöer formas samtidigt som bygget självklart behöver klaffa med privatliv, inte minst relationer. Projekten i serien sträcker sig från storslagna villor och grandiosa vindsvåningar till totala nybyggen och omfattande renoveringar.

Programledare är arkitekten Gert Wingårdh och Anne Lundberg, bekant från Antikrundan, som tog över efter Pernilla Månsson Colt i säsong 6.

Säsong 8 av Husdrömmar har premiär på SVT 1 februari 2021
Husdrömmar säsong åtta, med Gert Wingårdh och Anne Lundberg som programledare, har premiär 1 februari. Foto: Urszula Striner/SVT.  

Husdrömmar Sicilien hade premiär 2020

Månsson Colt har vi även kunnat följa i spinoff-serien Husdrömmar Sicilien, där det tidigare Husdrömmar-paret inredaren Marie Olsson Nylander och Bill Nylander testar lyckan utomlands i form av ett ambitiöst projekt. I serien ser vi paret skapa ett hem åt familjen i det majestätiska 1700-talshuset Palazzo Cirillo i lilla byn Termini Imerese på Sicilien.

Annons

Husdrömmar säsong 8 – och då har den premiär

I den åttonde säsongen av Husdrömmar får vi följa flera spännande projekt och även göra några efterlängtade återblickar till projekt från tidigare säsonger. Vi får bland annat återse det häpnadsväckande containerhuset i Tranås från säsong 6, se ett nedgånget kapell förvandlas till ett ombonat familjehem och följa med när en naturtomt blir inramningen för ett smakfullt hus.

Husdrömmar säsong åtta har premiär på SVT och SVT Play den 1 februari 2021.

Läs mer:

Den nya bostadstjänsten visar lägenheter som inte är till salu – så funkar den

Stylisten Malin Olsson Nylander säljer sin villa – se bilderna här

Kika in hemma hos galleristen Ellen K Willas 1700-talshus

Publicerat 20 januari 2021
Annons