Bukowskis lanserar ny shop – handla direkt för fasta priser

Under sommaren lanserar anrika auktionshuset Bukowskis en utveckling av sin shop-kategori på sin sajt där man tidigare har kunnat köpa smycken och klockor direkt. Från och med i juni så kommer man framöver kunna klicka hem även inredning, mode och mattor till fasta priser.

– Genom att erbjuda en del av Bukowskis dynamiska utbud till ett fast pris möter vi de kunder som inte vill eller har möjlighet att vänta in en specifik auktion samt de som vill vara säkra på att de får just den där soffan, just nu. Genom Bukowskis Shop vill vi även möta den stora efterfrågan vi ser hos inredare världen över som ibland blivit begränsade av själva auktionsförfarandet, säger Björn Extergren, intag- och försäljningschef på Bukowskis.

Utbudet kommer uppdateras löpande och ligga i en prisklass mellan 3000-40 000:-. Tanken är att till hösten presentera samarbeten med möbelformgivare och inredningsdesigners.

– Vi arbetar ständigt med att utveckla och modernisera våra erbjudanden. Därför är det roligt att presentera en vidare satsning på Bukowskis Shop, som i sitt nya format möter den stora efterfrågan om att både kunna köpa och sälja design och antikviteter till fasta priser på Bukowskis digitala och globala plattform, säger Louise Arén, VD på Bukowskis.

Kolla in Bukowskis nya shop på företagets hemsida.

Läs mer:

Spana in Bukowskis inspirerande konst- och modeutställning

Thomas Sandells 10 tips på detaljer som gör skillnad hemma

Som i en film – hemma hos Katsching-aktuella Michelle Meadows

Gilla Residence på Facebook