Bukowskis

Bukowskis är ett av Nordens största auktionshus. Du kan vinna antika möbler och objekt på slagauktion eller budgivning på Bukowskis hemsida online. På Residence skriver vi om de senaste nyheterna, auktionstips, utställningar och annat härligt material rörande auktionshuset Bukowskis.
Annons
Annons
Annons

Den här veckan delar Residence redaktionschef Imke Janoschek med sig en folkkär auktionsspaning. Temat är inget mindre än vår älskade blågula varuhus: Ikea och deras möbler som nu blivit värdefulla.

Oavsett om du letar efter julklappar eller börjar fundera på nyårspartyt så kommer här några ovärderliga fyndtips som kretsar kring det här med att dricka med stil. Residence redaktionschef Imke Janoschek listar sina bästa auktionstips på temat i veckans auktionstips.

Annons

70-talet är tillbaka! Residence redaktionschef Imke Janoschek listar sina bästa auktionstips på temat i veckans auktionstips.

Två klassiker, finsk möbelmagi och en omättad förälskelse i Thonet. Allt samlat i en härlig mix i veckans auktionstips från Residence redaktionschef Imke Janoschek.