17 mysiga doftljus till jul – under 400 kronor

Julen på IKEA 2021 – spana in vinterns nyheter
1:60

Efter reklamen: Julen på IKEA 2021 – spana in vinterns nyheter

(1:60)

Slå på ljud

Lys upp i vintermörkret med lyxiga doftljus inför jul. Från klassiska dofter som vanilj till riktigt juliga varianter med inslag av kanel, saffran och gran – här finns något för alla.

Rituals dofljus

jul doftljus

Vintern och mörkret är på ingång och nu vill vi njuta av ett ombonat och väldoftande hem. Vi har valt ut 5 doftlanseringar vi tycker extra mycket om just nu.

Yankee Candle doftljus

doftljus yankee candle jul 2017

Doftljus Christmas Eve från Yankee Candle (länk till butik) med en brinntid på 90 timmar och doft av muskot och kanel. Läs mer och köp här (länk till butik).

Succén är tillbaka! Här är nya samarbetet mellan Ikea och Ilse Crawford

Nr.0 doftljus

doftljus vinter

Doftljus Nr.0 Snö från Terrible Twins. Doften beskrivs som uppfriskande och sensuell, perfekt för skandinaviska vinternätter. Läs mer och köp här (länk till butik).

O.W.N. Candles doftljus

juliga doftljus 2017

Doftljus Ho, Ho, Ho/Apple Pie från O.W.N. Candles. Praktiskt ljus i resestorlek i juligt utförande med doft av äpple. Läs mer och köp här (länk till butik).

Victorian Candles doftljus

lyxiga billiga doftljus

Doftljus Marble jungle gala från Victorian Candles (länk till butik). Frisk doft av blommor i juligt utförande med röd marmor och guld. Läs mer och köp här (länk till butik).

Voluspa doftljus

juliga doftljus 2017

Doftljus Goji & Tarocco Orange från Voluspa (länk till butik). Lyxig förpackning i juligt rött med en doft av italienska taroccoapelsiner. Läs mer och köp här (länk till butik).

Max Benjamin doftljus

doftljus jul doft

Doftljus Christmas från Max Benjamin (länk till butik). Exklusivt handgjort ljus med en brinntid på 60 timmar. Läs mer och köp här (länk till butik).

Himla doftljus

doftljus jul 2017

Doftljus Puls från Himla (länk till butik). Rött ljus med härlig doft av jul. Läs mer och köp här (länk till butik).

Fine Wine doftljus

doftljus rödvin

Juligt doftljus Cabernet Sauvignon från Fine Wine (länk till butik) med doft av mustigt rött vin. Läs mer och köp här (länk till butik).

Nu släpps hemliga samarbetet med Ben Gorham och Ikea

&Other Stories doftljus

doftljus jul other stories

Doftljus Poème Sulfureux från & Other Stories (länk till butik) med en lyxig doft inspirerad av bärnsten. Läs mer och köp här (länk till butik).

Rituals doftljus

rött doftljus 2017 jul

Doftljus Rituals of Ayurveda från Rituals (länk till butik). Ljuset har en utlovad brinntid på 50 timmar och doftar av sötmandel och julig honung. Läs mer och köp här (länk till butik).

Skandinavisk doftljus

doftljus jul gran

Doftljus Skog från Skandinavisk (länk till butik) med doft av gran. Läs mer och köp här (länk till butik).

Sagaform doftljus

ljus kanel

Doftljus Winter Kanel från Sagaform (länk till butik). Enkelt ljus i rött med kraftig doft av kanel. Läs mer och köp här (länk till butik).

Voluspa doftljus

doftljus voluspa

Doftljus Holiday från Voluspa (länk till butik) med julig arom och dubbla vekar för extra mysfaktor. Läs mer och köp här (länk till butik).

WoodWick doftljus

doftljus woodwick jul

Doftljus Black Cherry Mini från Woodwick (länk till butik). Litet ljus i sojavax med doft av mogna körsbär. Läs mer och köp här (länk till butik).

Meraki doftljus

Doftljus Nordic Pine från Meraki (länk till butik). Lyxigt utförande i mörkt glas med en doft av nordisk skog och tall. Läs mer och köp här (länk till butik).

Indiska doftljus

doftljus indiska jul 2017

Doftljus Scent of India från Indiska (länk till butik). Ljus med doft av julig valnöt och vanilj. Läs mer och köp här (länk till butik).