En minimalistisk jul – här är allt du behöver!

Juletid närmar sig och vi inspireras av den skandinaviska minimalistiska stilen. Naturmaterial och krispigt vitt står i fokus – som vi älskar det!

Annons

Här låter vi detaljerna tala. Vas i klart glas där rötterna får synas, vitt krispigt papper i toppen av vår gran och naturträ hängandes på grenarna. En minimalistisk jul med skandinaviska influenser väntar – låt dig inspireras!

toppstjärna dbkd
 
toppstjärna designtorget
 

Toppstjärna i vitt papper från DBKD Sweden. En stilren och minimalistisk detalj som klär toppen av din julgran. Här hittar du den! (reklamlänk)

Annons
keeper vas
 
vas keeper dbkd
 

Tidlös vas i klart glas. Det perfekta tidlösa valet som fungerar utmärkt hyacinter, amaryllis och tulpaner. Klicka här för att se mer! (reklamlänk)

julgran i trä designtorget
 

Stilrent och skandinaviskt – med den här granen från finska Lovi får du garanterat en fröjdefull jul! Inget lim eller verktyg behövs för att bygga ihop granen, och när den packas ihop tar den mycket liten plats. Granen finns i två storlekar, här hittar du dem!  (reklamlänk)

Annons
dbkd pig
 
dbkd pig
 

Swedish pig är en modern klassiker från DBKD, vars lekfulla och detaljrika design sätter härlig prägel på inredningen var du än placerar den. Kommer i flera färger och mönster. Här hittar du den! (reklamlänk)

krukor dbkd
 
kruka mintgröna dbkd
 
Annons

Krukan Mist kommer if lera färger och storlekar. Vår favorit är i färgen pistasch. Krukan som även går att användas som vas är designad av Saša Antić för DBKD.

– För mig var det viktigt att skapa något viktigt och personligt med en lekfull känsla, samtidigt som att den skulle kännas hållbar och klassisk. Krukan är grafisk och organisk. Lekfull och seriös, samtidigt som det är en förlängning av mig själv, säger hon.

Här hittar du krukan Mist!  (reklamlänk)

julhänge designtorget
 

Ett vackert julhänge i en klassisk oval form med det lilla extra. Hänget är framtaget av Designtorget och är tillverkat i handgjort papper. Kika mer här!  (reklamlänk)

Annons
julgransfot svart stjärna
 

Ha din julgran stadigt i snyggt i denna svarta julgransfot från By Benson. Foten är i metall och har formen av en stjärna. Foten har fyra kraftfulla skruvar som håller julgranen på plats och den är enkel att vinkla på det sätt du vill ha den. Dessutom kan den fyllas med mycket vatten. Se mer här!  (reklamlänk)

julhäng stjärna i trä designtorget
 

Julgranshänge av trä i form av en snöflinga. Hänget finns i olika utföranden och färger, och du hittar det här!  (reklamlänk)

Läs mer: 

Åhlens firar jul på skansen 

Julen 2019 hos Artilleriet – se kollektionen här! 

Watt & Veke levererar julstjärnorna vi drömmer om 

Publicerat 11 november 2019
Annons