14 bästa inredningsprylarna att ge i fars dag-present

Letar du efter tips på fars dag-presenter som känns genomtänkta och som faktiskt tillför det lilla extra hemma? Vi har gjort jobbet åt dig!

Annons

Har du tröttnat på att ge bort paketkartonger med parfym och deodorant eller ett paket strumpor i fars dag-present? Satsa på inredning och saker till hemmet istället, som blir en uppskattad gåva och som känns genomtänkt. Vi listar 14 inredningsprylar med exklusiv känsla att ge bort på fars dag.

1. Läslampa

Lampa från Ellos Home.  

Dekorativ läslampa Gabriel från Ellos Home (länk till butik). En snygg mix av mässing och mörkgrönt – perfekt present till bokslukaren. Läs mer och köp här (länk till butik).

2. Klassiker-hyllan

stringhylla
 

Unna honom en designklassiker! Stringhyllan Pocket från String (länk till butik) i valnöt går aldrig ur tiden och passar lika bra i vardagsrummet som på hemmakontoret. Läs mer och köp här (länk till butik).

Annons

3. Konst

 

Ett stycke konst Ayeyes till budgetpris från polska grafiska designern Beata Śliwińska (länk till butik). Läs mer och köp här (länk till butik).

4. Ljus

 

Doftljus Wild oats and honey från Milda Matilda (länk till butik) i ett retroinspirerat utförande. Läs mer och köp här (länk till butik).

5. Vas

 

Globformad vas Globe från AYTM (länk till butik) i snygg kombination av mässing och glas. Läs mer och köp här (länk till butik).

Annons

6. Gästbok

gästbok present
 

Snygg gästbok att plocka fram när det är fest från Design Letters (länk till butik). Det ikoniska typsnittet The AJ Vintage ABC är tryckt genomgående i boken. Läs mer och köp här (länk till butik).

7. Kudde

 

Mönstrad prydnadskudde Emilia i grå sammet från Lena Bjerre (länk till Ellos). Läs mer och köp här (länk till Ellos).

Annons

8. Handdukar

 

Grått handduksset om fyra delar från Gant Home (länk till butik) i snygg grå kulör. Läs mer och köp här (länk till butik).

9. Skrivbordslåda

 

Organizer för ordning och reda på skrivbordet från Ferm Living (länk till butik). Läs mer och köp här (länk till butik).

10. Vinglas

spiegelau
 

Fyrpack vinglas med stor kupa från Spiegelau (länk till butik). Läs mer och köp här (länk till butik).

Annons

11. Bricka

 

Dekorativ bricka Elna från Iben Bach Studio (länk till butik). Läs mer och köp här (länk till butik).

12. Kaffebryggare

 

Klassisk kaffebryggare till kaffefanatikern från Moccamaster (länk till butik). Läs mer och köp här (länk till butik).

13. Lakan

 

Påslakanset Candice i tre delar från Ellos Home (länk till butik) i tvättad linne. Läs mer och köp här (länk till butik).

Annons

14. Kokbok

 

Boken Gröna burgare (länk till butik) av Martin Nordin – vegetariska hamburgarrecept för hemmakocken. Läs mer och köp här (länk till butik).

Läs också:

18 trendiga elljusstakar till julen 2017

7 inredningstrender vi helst vill glömma

18 mysiga doftljus till jul – under 400 kronor

Publicerat 08 november 2017
Annons