Har du tröttnat på att ge bort paketkartonger med parfym och deodorant eller ett paket strumpor i fars dag-present? Satsa på inredning och saker till hemmet istället, som blir en uppskattad gåva och som känns genomtänkt. Vi listar 14 inredningsprylar med exklusiv känsla att ge bort på fars dag.

1. Läslampa

Lampa från Ellos Home.

Dekorativ läslampa Gabriel från Ellos Home (länk till Apprl). En snygg mix av mässing och mörkgrönt – perfekt present till bokslukaren. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

2. Klassiker-hyllan

stringhylla

Unna honom en designklassiker! Stringhyllan Pocket från String (länk till Apprl) i valnöt går aldrig ur tiden och passar lika bra i vardagsrummet som på hemmakontoret. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

3. Konst

Ett stycke konst Ayeyes till budgetpris från polska grafiska designern Beata Śliwińska (länk till Apprl). Läs mer och köp här (länk till Apprl).

4. Ljus

Doftljus Wild oats and honey från Milda Matilda (länk till Apprl) i ett retroinspirerat utförande. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

5. Vas

Globformad vas Globe från AYTM (länk till Apprl) i snygg kombination av mässing och glas. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

6. Gästbok

gästbok present

Snygg gästbok att plocka fram när det är fest från Design Letters (länk till Apprl). Det ikoniska typsnittet The AJ Vintage ABC är tryckt genomgående i boken. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

7. Kudde

Mönstrad prydnadskudde Emilia i grå sammet från Lena Bjerre (länk till Ellos). Läs mer och köp här (länk till Ellos).

8. Handdukar

Grått handduksset om fyra delar från Gant Home (länk till Apprl) i snygg grå kulör. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

9. Skrivbordslåda

Organizer för ordning och reda på skrivbordet från Ferm Living (länk till Apprl). Läs mer och köp här (länk till Apprl).

10. Vinglas

spiegelau

Fyrpack vinglas med stor kupa från Spiegelau (länk till Apprl). Läs mer och köp här (länk till Apprl).

11. Bricka

Dekorativ bricka Elna från Iben Bach Studio (länk till Apprl). Läs mer och köp här (länk till Apprl).

12. Kaffebryggare

Klassisk kaffebryggare till kaffefanatikern från Moccamaster (länk till Apprl). Läs mer och köp här (länk till Apprl).

13. Lakan

Påslakanset Candice i tre delar från Ellos Home (länk till Apprl) i tvättad linne. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

14. Kokbok

Boken Gröna burgare (länk till Apprl) av Martin Nordin – vegetariska hamburgarrecept för hemmakocken. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

Läs också:

18 trendiga elljusstakar till julen 2017

7 inredningstrender vi helst vill glömma

18 mysiga doftljus till jul – under 400 kronor

Gilla Residence på Facebook