förvaring och ordning i hemmakontoret

Förvaring i hemmakontoret – 17 shoppingtips

Slut på semester och tillbaka till jobbet eller studier? Få ordning på din arbetsplats eller på hemmakontoret med hjälp av smarta förvaringslösningar och de här 17 stilrena förvaringsprylarna!

Annons

Ge hemmakontoret eller skrivbordet på arbetsplatsen ett lyft i höst. Får ordning på plottret, förvara dina papper bättre och inred dig till bättre arbetsro genom att satsa på lösningar som skapar ordning och reda.

Vi har spanat in utbudet i butikerna – här är 17 snygga (och praktiska!) köp:

1. Kontorskit, Granit

kontorskit från granit
 

Praktiskt kit som håller reda på hemmakontorets små detaljer. Kitet är tillverkat av återvunnen fiberpapp. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

2. Tidskriftssamlare, Bigso

tidskriftssamlare för papper och tidningar
 

Få ordning på tidningar, magasin och andra viktiga papper med den här stilrena tidskriftssamlaren som passar både på skrivbordet och som en subtil detalj i bokhyllan. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Förvaringstavla, Granit

förvaringtavla i form av galler med hyllor
 

Förvaringstavla som består av ett rutnät i metall och är enkelt att kombinera med hyllor, korgar och krokar för att skapa den optimala förvaringslösningen för ditt hemmakontor. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

4. Förvaringsbox, Åhléns

förvaringsask till hemmakontor
 

Stilren liten ask för plottret som annars ligger framme på skrivbordet. Asken är gjord i FSC-märkt papper och stängs med en liten knapp. Här kan du köpa den (reklamlänk).

5. Pappersclips, Lagerhaus

pappersclip från lagerhaus
 

Praktiska klämmor som håller reda på dina papper på ett snyggt sätt. Går enkelt att hänga upp och buntas. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

Annons

6. Förvaringsställ, Åhléns

förvaring i akryl för hemmakontoret
 

Med ett förvaringsställ i akryl är det lätt att snabbt få överblick och hitta alla papper och andra små saker i hemmakontoret. Här kan du köpa det (reklamlänk).

7. Tidningsställ, Jotex

tidningsställ från jotex
 

Tidningsstället är en pryl som både håller ordning och fungerar som en snygg inredningsdetalj i hemmet. Det här tidningsstället är gjort i mässingspläterad järn och fungerar lika bra i hemmakontoret som i hemmets övriga rum. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

8. Minibyrå, Bigso

minibyrå till hemmakontor
 

Praktisk och stilren förvaring för A4-papper och andra små föremål i hemmakontoret. Den här lilla byrån har två utdragbara lådor med handtag i läder. Här ovan i beige, finns även i blått och grått. Här kan du köpa den (reklamlänk).

9. Tool box, Hay

förvaringslåda från hay
 

Smidig förvaringslåda som inspirerats av klassisk verktygsförvaring, men är lika praktisk i hemmakontoret som i badrummet. De höga kanterna håller sakerna på plats, samtidigt som lådan är lätt att flytta tack vare handtaget upptill. Finns i grönt och grått. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

10. Förvaringslåda i gult, Lagerhaus

gul förvaringslåda från lagerhaus
 

Ett enkelt knep för att piffa till skrivbordet, samtidigt som det blir mer ordning, är med en förvaringsbox i färg. Den här lilla asken finns i olika storlekar och flera fina färger som piggar upp i hemmakontoret. Här kan du köpa den (reklamlänk).

11. Veckoplanerare, Granit

veckoplanerare från granit
 
DIY veckoplanerare
 

När skrivbordet är snyggt gäller det att även få ordning på livet. Det blir enklare med den här veckoplaneraren! Planera, gör listor och få överblick över såväl arbets- som privatliv i den här DIY-kalendern. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

12. Skrivbordsförvaring, Bigso

stilfull skrivbordsförvaring i beige
 

Stilsäker skrivbordsförvaring med flera olika fack, som gör det enkelt att hålla ordning. Ingår i en serie med flera olika, matchande förvaringslösningar för hemmakontoret. Här kan du köpa den (reklamlänk).

13. Pärmbox, Bigso

pärmbox för kontorsförvaring
 

Praktisk pärm för dig som har mycket på papper i jobbet eller studierna. Den här pärmboxen håller reda på dem och förvarar dem snyggt. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

14. Papperskorg, Hay

Papperskorg från Hay
 

Perforated Bin är en multifunktionell korg av perforerat järn som passar både som papperskorg, förvaring och paraplyställ. Finns i två storlekar och i vinrött, lavendellila, gult och grått. Här kan du köpa den (reklamlänk).

15. Cable organiser, Bosign

låda för sladdar och kablar
 

Slipp kablar och sladdtrassel på skrivbordet med den här stilrena lådan som gömmer undan dem. Finns i flera olika utföranden och storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

16. Förvaringskorg, Åhléns

korg för skrivbordsförvaring
 

Praktisk korg i stål som går att använda för förvaring i hemmakontoret, hallen, vardagsrummet – ja, i hemmets alla rum där det behövs ett tillskott till förvaringen helt enkelt! Här kan du köpa den (reklamlänk).

17. Förvaringsbox, Bigso

förvaringsbox från bigso
 

Ytterligare en stilren förvaringslösning från Bigso. Den här monteringsbara förvaringsboxen är snygg för sig men matchar även de andra detaljerna i serien. Finns i beige, blått och grått. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

11 fina arbetshörnor att inspireras av till hemmakontoret

Förvaringstips och detaljer som gör hela hemmet mer organiserat

15 snygga förvaringslådor och -korgar i olika stilar

Publicerat 04 augusti 2020
Annons