Rea på Singles Day 2020

Fynda inredning på Singles Day – 6 smarta köp

Singles Day kom från början som en motreaktion på Alla hjärtans dag – en dag då alla singlar skulle unna sig något extra. Nu är det en av årets största readagar världen över – och den inträffar idag!

Annons

En av årets största readagar är här – Singles Day 2020! Idag fylls butiker världen över med reor och kampanjer, något som startade i Kina från början men som nu har spridit sig till hela världen.

Dagen kallas för Singels Day (eller alla singlars dag) då den från början kom till som en motreaktion på Alla hjärtans dag. En dag då alla singlar skulle få unna sig lite extra helt enkelt. Varför den faller in just idag är för att datumet ska representera alla singlar 11/11 – alltså siffran ett.

Sängkläder i linne
 

VILKA BUTIKER HAR REA JUST IDAG?

Flera inredningsbutiker har valt att fira Singles Day och därmed sänkt priser eller lagt upp kampanjer som ska göra shoppandet lite roligare - och billigare. Nedan listar vi butikerna med bra rea på inredning idag.

Annons

Åhléns har 11 procent rabatt på en vara och 22 procent rabatt på två varor. Här kan du shoppa (reklamlänk).

Ellos Home har 20 procent rabatt på julbelysning och juldekoration. Här kan du shoppa (reklamlänk).

Jotex har 20 procent rabatt på ett helt köp. Här kan du shoppa (reklamlänk).

Mio har 11 procent på en vara och 22 procent rabatt på två varor. Här kan du shoppa (reklamlänk).

Confident living har 11 procent rabatt på ett helt köp. Här kan du shoppa (reklamlänk).

Granit har 11 procent rabatt på hela sortimentet. Här kan du shoppa (reklamlänk).

Webbhallen har nedsatta priser på stora delar av sortimentet. Här kan du shoppa (reklamlänk).

Lagerhaus har 20 procent rabatt på ett helt köp för medlemmar. Här kan du shoppa (reklamlänk).

BRA INREDNINGSFYND ATT GÖRA PÅ SINGLES DAY

Tänk på att inte handla något du inte behöver, då överkonsumtion inte är bra för varken vår planet eller plånbok. Tänk hållbart och köp endast sånt du faktiskt saknar i hemmet.

Annons

1. Juldekoration

Adventsljusstake från Star Trading
 

Har du inte redan juldekoration hemma så kan det här vara en perfekt dag att handla det. Ellos Home har bland annat 20 procent rabatt på all julbelysning och juldekoration idag. Här kan du köpa den här ljusstaken från Star Trading (reklamlänk).

2. Mattor

Matta från Classic Collection
 

En matta kan förändra ett helt rum och är ett enkelt sätt att få in en ny känsla. Idag kan du shoppa denna från Classic Collection med 11 procent rabatt. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

3. Möbler

Soffbord på rea Singles Day
 

Möbler är perfekt att fynda på stora readagar. Det här soffbordet från Artwood är nedsatt med 12 procent just idag. Här kan du köpa det (reklamlänk).

4. Sängkläder

Påslakanset i linne från Jotex
 

Dags att uppdatera sänggarderoben? Idag har Jotex 20 procent på ett helt köp med rabattkoden SinglesDay – alltså ett prefekt tillfälle att unna dig ett påslakanset i linne. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

5. Porslin

Porslin djup tallrik från Rörstrand
 

Fyll på porslinet du redan samlar på eller satsa på en hel ny servis. Här kan du köpa tallriken från Rörstrand (reklamlänk).

6. Belysning

Julstjärna från Ellos Home
 

Taklampor, golvlampor, bordslampor eller julbelysning. Passa på att fynda den där belysningen du saknar i hemmet. Här kan du köpa adventsstjärnan från Ellos (reklamlänk).

LÄS MER:

Uppdatera hemmet med vita inredningsdetaljer – 14 trendiga köptips

Inred med trendiga golvlampor – 17 shoppingtips

Publicerat 11 november 2020
Annons