Hanna Nova Beatrice: "Det här är mina 3 bästa lästips i sommar"

Residences chefredaktör Hanna Nova Beatrice ger sina tips på sommarlektyr att sjunka ner i hängmattan med.

Annons

Stäng av telefonen, lägg dig bekvämt och ta del av någon av följande böcker – perfekt för designnördar!

Läs mer: Hanna Nova Beatrice: ”Vilken roll spelar det välkomponerade fotografiet?”

1. Interiors for slow living av The kinfolk home (268 kr, Artisan division of Workman)

– Livsstilstiteln Kinfolks andra bok med fokus på inredning och slow living tar läsaren på besök i hem över hela världen, varvat med en del kåserier och reportage. Det är en matig bok, ibland med en överdos av lyckligt regisserade familjer som ler in i kameran, och kanske aningen för fullmatad med hem. Men ger man den tid, läser och tar in den i lagom doser är den utan tvekan både välgjord och inspirerande.

2. A frame for life av Ilse Crawford (371 kr, Rizzoli)

– Inredaren och designern Ilse Crawfords böcker är de mest inspirerande, alla kategorier. De varvar hennes tankar om hem, miljöer, inredningar och möbler hon skapat med generösa inblickar i hennes liv, filosofiska tankevärld, barndom, det egna hemmet och studion.

Annons

3. Greenteriors av Coffeeklatch (439 kr, Luster)

– Det ökade intresset för att inreda med växter i hemmet gav det belgiska onlinemagasinet Coffeeklatch idéen till en inredningsbok helt med fokus på detta. I deras bok Greenteriors möter vi 18 hem där gröna växter är en stor del av inredningen. Växter är den nya matlagningen. Vi börjar i allt större utsträckning att se växter som ett sätt att inreda inomhus, lite som en trendig accessoar, säger de själva.

Läs mer: 5 snygga bokhyllor som gör förvaring till en fröjd

Publicerat 17 juli 2016
Annons