Här är vårens nyheter på Zara Home

Zara Home har släppt sin vår- och sommarkollektion som får oss att längta efter varmare dagar. I vår kommer vi inreda med pudriga toner, lyxiga mässingsdetaljer och många gröna inslag.

Annons

Vårkänslorna börjar smyga sig in i hemmet tillsammans med ljuset och nu har många av budgetkedjorna släppt bilder på vårens inredningskollektioner, bland annat Jotex, Granit och H&M Home. Även Zara Home har släppt ett smakprov på vad som väntar oss i inredningsväg i vår och kollektionen rimmar väl med de inredningstrender som spåtts ta över 2018.

Vår- och sommarkollektionen, som finns i butik redan nu, går under namnet In Bloom/Florist Collection och hämtar tydligt inspiration från södra Frankrike, blommor och gröna blad.

Våren på Zara Home går i pasteller, gröna toner och lyxiga mässingsdetaljer. Ljusa nyanser av rosa, grönt och blått kombineras med jordnära färger och naturmaterial. Den avskalade helheten får en lyxig finish i mässingsdetaljer som finns i såväl krukor och små prydnadsföremål som i soffbord och lampor.

Läs också:

Så ser våren ut på Jotex – spana in kollektionen

Skogstoner och naturmaterial – se vårens nyheter på Granit

Så ser våren ut på Ellos Home – se bilderna

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

Publicerat 26 januari 2018
Annons