Husdrömmar Sicilien kommer tillbaka för säsong 3, allt om nya säsongen

Husdrömmar Sicilien säsong tre – allt vi vet om nya säsongen

Ja, du läste rätt! SVT-succén Husdrömmar Sicilien kommer tillbaka för en tredje säsong – här är allt vi vet om kommande projekt och premiärdatum.

Annons
5 saker du vill veta om Marie Olsson Nylander
5 saker du vill veta om Marie Olsson Nylander
0:48

Kan du inte heller få nog av Husdrömmar Sicilien? Kanske har du hunnit beta av hela säsong två redan, kanske laddar du upp inför sista avsnittet eller så funderar du möjligen på att börja titta. Oavsett vilket har vi goda nyheter – vi kommer få följa familjen Olsson Nylander och deras spännande renoveringsresa även fortsättningsvis.

Husdrömmar Sicilien, familjen Olsson Nylander
Succéserien Husdrömmar Sicilien, med familjen Olsson Nylander i spetsen, återvänder för en tredje säsong. Foto: Janne Danielsson/SVT.  
Annons

Hade premiär 2020

2018 är det dags för stylisten Marie Olsson Nylander och hennes man Bill att ta sig an ett nytt renoveringsprojekt, denna gång på Sicilien. Fyra år tidigare syns paret i första säsongen av SVT-serien Husdrömmar, då med ett projekt i Höganäs. Det spännande italienska skiftet öppnar upp för spinoff-serien Husdrömmar Sicilien, ett program som endast följer paret.

Husdrömmar Sicilien säsong tre, allt om
Serien skildrar alla möjliga projekt som har med Palazzo Cirillo att göra, både inom- och utomhus. Foto: @marieolssonnylander.  

Säsong ett, med premiär april 2020, markerar starten för förvandlingen av Palazzo Cirillo, det grandiosa rosa palatset på 450 kvadratmeter och tre våningar i den sicilianska byn Termini Imerese. I säsong två skiftas fokus från interiör till exteriör, då trädgården ska formas till en grönskande utomhusoas. Säsongen präglas oundvikligen av pandemin, vilket gör familjens ambitiösa planer något svårare att genomföra.

Annons
Husdrömmar Sicilien säsong tre, trädgården
Räkna av att se mer av den grönskande trädgårdsoasen i säsong tre. Foto: @marieolssonnylander.  

Husdrömmar Sicilien säsong 3 – och då har den premiär

Nu är vi många som längtar efter en tredje säsong – och en till säsong kommer det att bli. I en Instagram live den fjärde november på kontot @guldkanten_svt, en förlängning till SVTs ordinarie konto, bekräftar Marie Olsson Nylander själv de glädjande nyheterna. Detta efter att en tittare undrar om det blir en ny säsong.

– Jag har fått lov att säga... Det blir det!

I livesändningen befinner sig paret Olsson Nylander på plats i huset på Sicilien. Paret berättar om hur det går med djupdyket ner i fastighetens historia, intresset att ta sig an nya projekt och bjuder på en uppdatering om trädgården, som växer så det knakar och ska skördas i januari.

Annons

– Den är lite smutsig, jättemycket frukt i träden. Tidigare har träden inte fått någon bevattning alls men det har de ju faktiskt fått halva denna sommaren så nu var det jättemycket frukt i träden, säger Bill Nylander.

Utöver trädgården kan vi nog räkna med att se mer av palatsets interiör framöver. Paret berättar att cirka hälften av husets maffiga 450 kvadratmeter används i dagsläget, något som planeras att lösas på sikt genom att ta sig an både garage och magasin.

I dagsläget finns det ingen information om när säsong tre av Husdrömmar Sicilien har premiär, men tills dess kan du spana in livesändningen i sin helhet här:

Annons