INRED MED BLÅA NYANSER I VÅR – 17 SHOPPINGSTIPS

Kommande säsong vill vi blanda de jordnära tonerna med inredning i blåa nyanser för en rogivande känsla hemma. Här har vi samlat 17 stiliga shoppingtips med allt från vaser till porslin och möbler 2021.

Annons
Sju inredningstrender inför 2021
Sju inredningstrender inför 2021
1:11

Blått är en av årets stora färgtrender att inreda med, en nyans som är rogivande och som står sig år efter år. Just nu är det särskilt de dämpade tonerna i blått som trendar. Särskilt stiligt är det att matcha de blå tonerna med jordnära nyanser i hemmet. Nedan har vi samlat 17 vackra shoppingtips att inreda ditt hem med kommande säsonger!

blå inredning
Ellos Home visar upp mycket blå inredning i vår!  

17 SHOPPINGTIPS PÅ INREDNING I BLÅTT:

Vi har samlat allt från vackra vaser i dämpade blå nyanser till klarblå möbler och porslin som tar in våren i ditt hem 2021.

vas nordic nest
 

Vas i keramik från Louise Roe Copenhagen, en efterföljare av varumärkets andra Balloon vas som är gjord av munblåst glas. Den finns här (reklamlänk).

Annons
påslakanset ellos home
 
påslakanset ellos home
 

Påslakanset i percale av ekologisk, kammad bomull. Bomullen är Easy Care-behandlad, vilket ger en extra sval, slät och krispig känsla, från Ellos Home. Det finns i här (reklamlänk).

vas ittala
 

Den stilfulla Aaltovasen i färgen regn kommer från Iittala och designades av Alvar Aalto år 1936 och kommer från Iittala. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
vas ellos home
 

Vas i färgat, mönstrat glas med oregelbunden form från Ellos Home. Den finns här (reklamlänk).

ljus ester och erik
 

Handstöpta ljus i 4-pack från Ester & Erik i en dovt lavendelblå nyans. De finns att köpa här (reklamlänk).

sopptallrik åhlens
 

Stilren sopptallrik från Koziol som kommer i 4-pack. Skålen är tillverkad i 100 procent återvinningsbar, giftfri thermoplast. Se mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons
stolar ellos home
 

Två stolar av pulverlackad metall med bekvämt rundad framkant från Ellos Home. Se mer och köp dem här (reklamlänk).

vas muuto
 

Vas från danska Muuto är ett traditionellt hantverk som i kombination med sin lekfulla formgivning blir en vacker detalj i ditt hem med två öppningar som gör det möjligt för dig att skapa större och vackrare blomsterarrangemang. Den finns här (reklamlänk).

Annons
doftljus
 

Doftljus från serien Ljusna i doft av bomull - en doft av nytvättad bomull med svensk skärgårdsbris. Det finns här (reklamlänk).

soffa ellos home
 
soffa ellos home
 
Annons

Soffa med rundade former och sits med dekorativ indragning med fast klädsel i sammet. Stommen i furu och plywood. Den kommer från Ellos Home och finns här (reklamlänk).

vaser knabstrup
 

3-pack med blå vaser från Knabstrup Keramik. Kännetecknande för serien är en tidlös design, med tjusiga runda former av klassiskt snitt. Se mer och köp dem här (reklamlänk).

blommig bäddset
 

Blommigt bäddset tillverkat i mjuk, hållbar bomull från Åhléns. I bäddsetet ingår ett örngott och påslakan. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
oljelampa klong
 

Patina oljelampa stor är formgiven av designerduon Broberg & Ridderstråle för svenska Klong. Se mer och köp den här (reklamlänk).

korg bloomingville
 

Vacker förvaringskorg gjord av sjögräs med en blå detalj från Bloomingville. Den finns här (reklamlänk).

vas georg jensen
 

Medelstor blå vas i stengods baserad på formgivaren Henning Koppels ikoniska föremål och ursprungliga design, från Georg Jensen. Den finns här (reklamlänk).

Annons
spegel bloomingville
 

Mindre spegel med blå ram runtom från Bloomingville. Se mer och köp den här (reklamlänk).

kruka ferm living
 

Kruka från danska Ferm Living passar perfekt att plantera en grön växt i men blir även en vacker inredningsdetalj precis som den är. Den finns här (reklamlänk).

LÄS MER:

15 ljusa och trendiga detaljer att uppdatera hemmet med

Extra långa gardiner och gardinstänger – som skapar hotellkänsla

Publicerat 11 januari 2021
Annons